Ουζμπεκιστάν: Για βιαιοπραγία κατηγορείται ο γαμπρός που χτύπησε τη νύφη επειδή έχασε σε γαμήλιο παιχνίδι

Ουζμπεκιστάν: Για βιαιοπραγία κατηγορείται ο γαμπρός που χτύπησε τη νύφη επειδή έχασε σε γαμήλιο παιχνίδι

Η κόρη του προέδρου της χώρας χαρακτήρισε την ενέργεια του γαμπρού «αποκρουστική» - Ο άνδρας κινδυνεύει με πρόστιμο ή μέγιστη κράτηση 15 ημερών

uzbekistan
Ένας γαμπρός που γρονθοκόπησε τη νύφη όταν εκείνη τον νίκησε σε ένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του γάμου τους, κατηγορείται για βιαιοπραγία στο Ουζμπεκιστάν, καθώς το βίντεο του περιστατικού έγινε viral, προκαλώντας χείμαρρο καταδικαστικών σχολίων εις βάρος του άνδρα.

Το παιχνίδι, που διοργάνωσαν οι καλεσμένοι του γάμου, περιελάμβανε έναν αγώνα ξετυλίγματος γλυκισμάτων. Στο βίντεο φαίνεται η νεαρή νύφη να καταχειροκροτείται από τους καλεσμένους που κέρδισε τον σύζυγο πριν ο τελευταίος, ο οποίος στεκόταν όρθιος δίπλα της, τη χτυπήσει ξαφνικά στο κεφάλι.

Στη συνέχεια η σοκαρισμένη γυναίκα απομακρύνθηκε. Το συμβάν σημειώθηκε στις 6 Ιουνίου στην περιοχή Σουρκάν-Νταρία, στο νότιο τμήμα της χώρας.

Η υπόθεση προκάλεσε σκάνδαλο στο Ουζμπεκιστάν, με την κόρη του προέδρου Σαβκάτ Μιρζιγιάγιεφ, την Σαΐντα Μιρζιγιάγιεφ να χαρακτηρίζει την ενέργεια του γαμπρού «αποκρουστική».

«Δεν πρέπει να σιωπούμε για ιστορίες όπως αυτή, δεν πρέπει να προσποιούμαστε ότι είναι μεμονωμένες», πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε μια εκπαίδευση που ανοίγει ορίζοντες και κάνει τις γυναίκες ανεξάρτητες και δυνατές», είπε.

Σύμφωνα με τον γενικό εισαγγελέα του Ουζμπεκιστάν, ο γαμπρός κατηγορείται για βιαιοπραγία και κινδυνεύει με πρόστιμο ή μέγιστη κράτηση 15 ημερών.

Κλείσιμο
Επιτροπή της Άνω Βουλής του Ουζμπεκιστάν είπε ότι ο νεαρός «ζήτησε συγγνώμη από τη νύφη και εξέφρασε τη λύπη του» κατά τη διάρκεια ειδικής ακρόασης, στην οποία συμμετείχαν οι γονείς του ζευγαριού. «Την ίδια μέρα το παντρεμένο ζευγάρι συμφιλιώθηκε και πλέον συγκατοικούν», αναφέρει η επιτροπή.



Ειδήσεις σήμερα:

Ο Πούτιν μοιάζει βαλσαμωμένος από τα πολλά μπότοξ, λέει Βρετανός αναλυτής

Στο Ανθρωποκτονιών για να καταθέσει για Μαλένα και Ίριδα ο Δασκαλάκης

Στις 23 Ιουνίου η απόφαση επί των ποινών για Μάνδρα - Ελαφρυντικά ζήτησαν όσοι κρίθηκαν ένοχοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης