Kατάρ: Από θλίψη πέθανε η πρώην πριγκίπισσα Κάσια Γκαλάνιο, λένε οι οικείοι της

Kατάρ: Από θλίψη πέθανε η πρώην πριγκίπισσα Κάσια Γκαλάνιο, λένε οι οικείοι της

Αφού έχασε την επιμέλεια των παιδιών της, αισθανόταν συντετριμμένη και ήθελε την ελευθερία της - Τρία χρόνια μετά τον γάμο με τον κατά 28 χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της, Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα αλ Θανί, τον εγκατέλειψε

katarr12
Σε πλήρη απόγνωση βρισκόταν η πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ, Κάσια Γκαλάνιο, μετά την απόφαση δικαστηρίου του Παρισιού ότι απορρίπτει το αίτημα για την επιμέλεια των τριών κοριτσιών της. Λίγες εβδομάδες αργότερα, οι ισπανικές αρχές ανακοίνωσαν τον θάνατό της πιθανότατα από υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Για τους Ισπανούς αστυνομικούς που εντόπισαν τη σορό της στο σπίτι της στο τουριστικό θέρετρο Μαρμπέγια το πρωί της Κυριακής , δεν έφερε σημάδια σωματικής βίας .

Αν και η επικρατέστερη θεωρία του θανάτου της είναι η υπερβολική δόση ναρκωτικών, εκκρεμεί το πόρισμα της νεκροψίας.

Η 45χρονη πρώην πριγκίπισσα του Κατάρ βρέθηκε νεκρή όταν η μικρότερη κόρη της ειδοποίησε την ισπανική αστυνομία από το Παρίσι, επειδή δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα της για μέρες.

Οι φίλοι της, πάντως, υποστηρίζουν ότι η Κάσια Γκαλάνιο «πέθανε από θλίψη», λίγες εβδομάδες αφού έχασε την τοξική μάχη επιμέλειας με τον δισεκατομμυριούχο πρώην σύζυγό της, Αμπντελαζίζ μπιν Χαλίφα αλ Θανί, θείο του σημερινού εμίρη του Κατάρ, τον οποίο κατηγόρησε ότι άγγιξε «ανάρμοστα» μία από τις κόρες τους.

Μάλιστα η κόρη του ζευγαριού παραδέχτηκε στους αστυνομικούς ότι ο πατέρας της την άγγιζε στο στήθος και τους γλουτούς.

Κλείσιμο
Ενεργή στα social media, η Κάσια Γκαλάνιο, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, περιέγραφε τη βασιλική της ζωή ως «εφιάλτη».

Ήταν το τρίτο «στεφάνι» του 73χρονου πάμπλουτου Αμπντελαζίζ μπιν Καλίφα Αλ Θάνι. Το ζευγάρι ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2004 και απέκτησε τρεις κόρες.

Για την ταραχώδη σχέση της με τον Αλ Θάνι, είχε δηλώσει σε συνέντευξή της στις 17 Απριλίου, ότι η ζωή της ήταν σαν να ζει σε ένα «χρυσό κλουβί», επιθυμώντας την ελευθερία από τον πρώην σύζυγό της που αρνιόταν να πληρώσει την διατροφή των παιδιών.

Στις 19 Μαΐου, δικαστήριο του Παρισιού απέρριψε τα αιτήματα επιμέλειας της Κάσια, μια απόφαση που την άφησε «συντετριμμένη», σύμφωνα με τον δικηγόρο της. Πρόσφατα είχε περάσει αρκετούς μήνες στο νοσοκομείο, με την γαλλική εφημερίδα εφημερίδα Le Parisien να επισημαίνει ότι ήταν ευεπίφορη σε νευρικές κρίσεις και είχε επισκεφτεί επίσης κλινικές αποτοξίνωσης στη μάχη της κατά του αλκοολισμού.

Η Κάσια Γκαλάνιο γεννήθηκε στην Κρακοβία ωστόσο όταν ήταν ακόμη παιδί μετακόμισε στις ΗΠΑ.

Σπούδασε στο κρατικό πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια και εργάστηκε για λίγο για την Morgan Stanley προτού η ζωή της αλλάξει εντελώς το 2004, όταν γνώρισε τον σύζυγό της σε μια επίσκεψη στο Παρίσι ενώ έκανε ένα διάλειμμα από τις σπουδές της.

Δεν επέστρεψε ποτέ στο κολέγιο, καθώς παντρεύτηκε τον Αλ-Θάνι με τον οποίο απέκτησε τρεις κόρες. Τρία χρόνια μετά τον γάμο με τον κατά 28χρόνια μεγαλύτερο σύζυγό της, τον εγκατέλειψε. Μέχρι να βγει το διαζύγιο, έπρεπε να πουλήσει τα χρυσά της κοσμήματα για να βγάλει χρήματα.

«Τα χρήματα είναι κατάρα γιατί σε απομονώνουν από πολλούς ανθρώπους. Είναι ένας διαφορετικός κόσμος. Μεγάλωσα σε ένα κανονικό σπίτι, οπότε ήταν ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος… Μεγάλωσα στις Ηνωμένες Πολιτείες και το να μπω στη βασιλική οικογένεια ήταν κάτι εντελώς νέο. Υπάρχει η παροιμία, περισσότερα χρήματα, περισσότερα προβλήματα…», έγραφε σε μηνύματά της .

«Με επικρίνουν ότι θέλω χρήματα, αλλά πρέπει να φροντίζω τα παιδιά μου. Στον Αμπντελαζίζ αρέσει να με ελέγχει μέσω των παιδιών, κάτι που πιστεύω ότι δεν είναι πολύ ευγενικό και μόνο τα πληγώνει», ανέφερε, μεταξύ άλλων.

Ειδήσεις σήμερα

Ο εφιάλτης των πυρηνικών απειλών επιστρέφει – Tι σημαίνει η αποστολή αμερικανικών πυραύλων στο Κίεβο

Καιρός: Στους 34 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα, ενίσχυση των ανέμων στα πελάγη

Στέιτ Ντιπάρτμεντ: Η κυριαρχία της Ελλάδας στα νησιά του Αιγαίου δεν αμφισβητείται
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης