Πόλεμος στην Ουκρανία: Φορτίο με παρτίδες όπλων από τη Δύση, ανέφεραν πως «χτύπησαν» οι Ρώσοι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Φορτίο με παρτίδες όπλων από τη Δύση, ανέφεραν πως «χτύπησαν» οι Ρώσοι

Το χτύπημα έγινε με πυράυλους Kalibr κοντά σε σιδηροδρομικό σταθμό στην περιοχή Ζιτομίρ, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας

zytomir
Φορτίο με παρτίδες όπλων από τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη, τα οποία προορίζονταν για την ενίσχυση του ουκρανικού στρατού, ανακοίνωσε πως «χτύπησε» ο ρωσικός στρατός στην περιοχή Ζιτομίρ, στη βορειοδυτική Ουκρανία.

Το «χτύπημα» των Ρώσων έγινε, κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό Μαλίν του Ζιτομίρ με θαλάσσιους πυραύλους υψηλής ακριβείας και μεγάλου βεληνεκούς Kalibr, σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ενώ τα όπλα των Δυτικών κατευθύνονταν στο Ντονμπάς, για την ενίσχυση των εκεί ουκρανικών στρατευμάτων.



Ο Ρώσος στρατηγός Ιγκόρ Κονασένκοβ πρόσθεσε ότι πύραυλοι υψηλής ακρίβειας που εκτοξεύονται από αέρος κατέστρεψαν, επίσης, εγκαταστάσεις αποθήκευσης καυσίμων σε εργοστάσιο στο λιμάνι της Οδησσού. Τα καύσιμα προορίζονταν για τα τεθωρακισμένα οχήματα των Ουκρανών εθνικιστών.

Κλείσιμο




Ειδήσεις σήμερα:

Τρέμω για τη στιγμή που θα πρέπει να πω στη Λυδία τι έγινε, λέει ο πατέρας της Καρολάιν

«Πηγή υπερμετάδοσης» της ευλογιάς των πιθήκων μια σάουνα στη Μαδρίτη και ένα «φεστιβάλ Φετίχ» στο Βέλγιο

Υπουργείο Πολιτισμού: Η απάντηση στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μετά την ανάκληση της δωρεάς για τους «Δεσμώτες του Φαλήρου»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης