Ο Πούτιν περιτριγυρίζεται συνεχώς από γιατρούς, αποκαλύπτει Βρετανός πρώην πράκτορας

Ο Πούτιν περιτριγυρίζεται συνεχώς από γιατρούς, αποκαλύπτει Βρετανός πρώην πράκτορας

Ο Ρώσος πρόεδρος κάνει διαλείμματα στη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου για να υποβληθεί σε ιατρική αγωγή, υποστηρίζει ο Βρετανός πρώην πράκτορα Κρίστοφερ Στιλ σε ραδιοφωνικό σταθμό

033_8192327_6282604208ed2
H σκιά του Βλαντιμίρ Πούτιν έχει γίνει η ιατρική ομάδα που τον παρακολουθεί, όπως ισχυρίζεται Βρετανός πρώην κατάσκοπος, σε συνέντευξή του σε βρετανικό ραδιοφωνικό δίκτυο.

«Ο Ρώσος πρόεδρος περιτριγυρίζεται συνεχώς από γιατρούς και στη διάρκεια των υπουργών συμβουλίων, κάνει διαλείμματα για να υποβληθεί σε θεραπεία», επισημαίνει ο Κρίστοφερ Στιλ.

Ο Βρετανός πρώην πράκτορας, ο οποίος εργαζόταν στο παρελθόν στο γραφείο των μυστικών υπηρεσιών M16 στη Ρωσία για να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με την προεκλογική εκστρατεία του Ντόναλντ Τραμπ το 2016, υποστηρίζει ότι οι «ακριβείς λεπτομέρειες» για την ασθένεια του ισχυρού άνδρα της Ρωσίας δεν είναι ακόμη γνωστές.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», ο Κρίστοφερ Στιλ τονίζει ότι, ο 69χρονος ηγέτης παρακολουθείται «συνεχώς» από γιατρούς και δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις συναντήσεις με τους υπουργούς και τους συμβούλους του χωρίς να κάνει διάλειμμα για να υποβληθεί σε ιατρική αγωγή.

«Τον συνοδεύει συνεχώς μια ομάδα γιατρών στο χώρο όπου βρίσκεται», λέει ο Βρετανός πρώην πράκτορας σε συνέντευξή του στο βρετανικό ραδιοφωνικό σταθμό «LBC».

«Οι συνεδριάσεις του συμβουλίου ασφαλείας που υποτίθεται ότι διαρκούν μια ολόκληρη ώρα, είναι στην πραγματικότητα χωρισμένες σε διάφορες ενότητες...ο Πούτιν βγαίνει έξω, λαμβάνει κάποιου είδους ιατρική αγωγή και μετά ξαναμπαίνει στην αίθουσα. Και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ξεκάθαρα πόσο σοβαρά είναι , εννοώ εάν πάσχει από ανίατη ασθένεια ... δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι. Αλλά σίγουρα (η κατάσταση της υγείας του έχει πολύ σοβαρό αντίκτυπο στη διακυβέρνηση της Ρωσίας αυτή τη στιγμή», υποστηρίζει ο Κρίστοφερ Στιλ.

Τονίζει επίσης ότι, το Κρεμλίνο βρίσκεται σε «αυξανόμενη αταξία... και χάος» κι ότι «δεν υπάρχει ξεκάθαρη πολιτική ηγεσία» καθώς πληθαίνουν οι ισχυρισμοί ότι ο Πούτιν «αρρωσταίνει όλο και πιο βαριά».

Ειδήσεις σήμερα:

Νέα επαφή Αμερικανών – Ρώσων, μετά το σχέδιο Ντράγκι για ειρήνη, αλλά και κόντρα για την επισιτιστική κρίση

Καιρός: Ηλιοφάνεια και άνοδος της θερμοκρασίας σήμερα - Πού θα βρέξει

Οι θαυμαστές του Τζόνι Ντεπ στρέφονται εναντίον της κόρης του επειδή δεν τον υποστηρίζει δημόσια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης