Γερμανία: 63χρονη βίωσε για ένατη φορά τη μητρότητα

Γερμανία: 63χρονη βίωσε για ένατη φορά τη μητρότητα

Η Αλεξάντρα Χίλντεμπραντ απέκτησε απέκτησε τα επτά από τα εννέα παιδιά της σε ηλικία άνω των 50 - Στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν υπήρξαν επιπλοκές  ανέφερε ο επικεφαλής της μαιευτικής κλινικής - «Δεν νιώθω μεγάλη», δηλώνει η διευθύντρια μουσείου στο Βερολίνο

hidelbrandt
Αντί να ανυπομονεί να συνταξιοδοτηθεί, η 63χρονη Αλεξάντρα Χίλντεμπράντ, αλλάζει πάνες... Όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η Γερμανίδα διευθύντρια μουσείου στο Βερολίνο έγινε μητέρα για ένατη φορά.

«Δεν νιώθω μεγάλη», είπε στην εφημερίδα «Bild», όταν ρωτήθηκε για την ηλικία στην οποία αποφάσισε να βιώσει και πάλι τη μητρότητα.

«Πάντα έμενα έγκυος εύκολα και με φυσικό τρόπο», υποστήριξε. Ωστόσο, δεν διευκρίνισε πόσες φορές έχει καταφύγει σε μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής.

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της μαιευτικής κλινικής «Charite» του Βερολίνου, στη διάρκεια της εγκυμοσύνης δεν υπήρξαν επιπλοκές. «Η κατάσταση της μητέρας είναι «εξαιρετικά καλή» όπως και του βρέφους», πρόσθεσε.

Το νεογέννητο είναι κοριτσάκι , σύμφωνα με την εφημερίδα «Bild».

Γεννήθηκε με καισαρική τομή, έχει βάρος 2.760 γραμμάρια και ύψος 49 εκατοστά.

Κλείσιμο
Η Χίλντεμπραντ υποστηρίζει ότι απέκτησε τα επτά από τα εννέα παιδιά της σε ηλικία άνω των 50: τα δίδυμα Ελίζαμπεθ και Μαξιμίλιαν, που σήμερα είναι εννέα ετών, την Αλεξάντρα (επτά ετών) , τον Λεοπόλντ (πέντε ετών) και την Άννα (τριών ετών).

Η Μαρία γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2020 και είναι μόλις ενός έτους. Τα άλλα δύο παιδιά της διευθύντριας του γερμανικού μουσείου γεννήθηκαν το 1979 και το 1989.


Ειδήσεις σήμερα:

Ρωσικοί βομβαρδισμοί σε Οδησσό και Μικολάιβ - «Χτυπήσαμε» 114 στόχους ανακοίνωσε η Μόσχα

Σε πάνω από ένα χρόνο θα γίνει η δίκη, δεν υποχωρούμε στο αίτημα αποφυλάκισης, λέει ο δικηγόρος της Πισπιρίγκου

Η Ρωσία σχεδιάζει να κατασχέσει τρόφιμα από τη νότια Ουκρανία για να γεμίσει τα άδεια ράφια της
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης