Βρετανία: Το Χίθροου καταγράφει τους υψηλότερους αριθμούς επιβατών από την έναρξη της πανδημίας

Βρετανία: Το Χίθροου καταγράφει τους υψηλότερους αριθμούς επιβατών από την έναρξη της πανδημίας

Η αύξηση οφείλεται χάρη σε αυτούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής και στην άρση όλων των περιορισμών της COVID

heathrow
Ο αριθμός των επιβατών στο αεροδρόμιο Χίθροου του Λονδίνου επέστρεψε τον Μάρτιο στο υψηλότερο επίπεδο από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, χάρη σε αυτούς που ταξιδεύουν στο εξωτερικό για λόγους αναψυχής και στην άρση όλων των περιορισμών της COVID.

Το Χίθροου ανέφερε σε ανακοίνωση σήμερα ότι ο αριθμός των εισερχόμενων ταξιδιωτών που μετακινούνται για λόγους αναψυχής και για επαγγελματικούς λόγους παρέμεινε, ωστόσο, αδύναμος λόγω των υψηλών επιπέδων των δεικτών του κορωνοϊού στη χώρα και των απαιτήσεων για διενέργεια τεστ για τους ταξιδιώτες που φεύγουν από τη χώρα.

«Είναι φανταστικό να βλέπει κανείς το αεροδρόμιο να επιστρέφει σε ζωή ύστερα από δύο χρόνια», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος Τζον Χόλαντ-Κέι, μετά από έναν πολύ αδύναμο, σύμφωνα με το Χίθροου, Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Το Χίθροου ανέφερε ότι δεν είναι σαφές εάν η τωρινή αύξηση στη ζήτηση για ταξίδια αναψυχής είναι διατηρήσιμη λόγω των ανησυχιών για πιθανές νέες παραλλαγές του κορωνοϊού, των υψηλών τιμών καυσίμων, της χαμηλής οικονομικής ανάπτυξης και του αντίκτυπου από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.




Ειδήσεις σήμερα

Εφετείο: Διακοπή για τον Μάιο στη δίκη του ντράμερ Γ. Γιαννόπουλου για την αποπλάνηση 6χρονης

Μπακογιάννη για γαλλικές εκλογές: Αναστεναγμός ανακούφισης στην Ευρώπη

Αγωνία για 41χρονο στη Λάρισα - Αγνοείται για 12η ημέρα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης