Ρωσία: Η πρώην κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν διαφημίζει τα «made in Russia» ρούχα της

Ρωσία: Η πρώην κατάσκοπος Άννα Τσάπμαν διαφημίζει τα «made in Russia» ρούχα της

Η 40χρονη σήμερα Άννα Τσάπμαν έκλεβε κρατικά μυστικά των Αμερικανών για χάρη του άλλοτε δεσμού της... Πούτιν - Δηλώνει μοντέλο, influencer και επιχειρηματίας και προωθεί τη δική της συλλογή ρούχων «made in Russia»

chapman-arthro
H φλογερή Ρωσίδα πρώην πράκτορας, Άννα Τσάπμαν  υμνεί τον πατριωτισμό των συμπολιτών της με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία, ενώ παράλληλα κάνει... μπίζνες.

Η κατάσκοπος με τα κόκκινα μαλλιά και τις τέλειες αναλογίες, που ξελόγιαζε Αμερικανούς αξιωματούχους αλιεύοντας κρατικά μυστικά, πολύτιμα για το καθεστώς του Βλαντιμίρ Πούτιν, εμφανίστηκε στα social media στάζοντας μέλι για την πίστη των συμπατριωτών της, ενώ δεν δίστασε να προωθήσει την συλλογή των ρούχων της.



Το 2010, η Άννα Τσάπμαν παραδέχτηκε ότι ήταν κατάσκοπος στις Ηνωμένες Πολιτείες με δικαστήριο να διατάζει την απέλασή της από τη χώρα μαζί με άλλους εννέα Ρώσους κατασκόπους.


Κλείσιμο

Ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου, που της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, είχε φροντίσει να της εξασφαλίσει την ασφαλή επιστροφή της στην πατρίδα.

Για ένα... φεγγάρι, Πούτιν και Τσάπμαν φέρεται να ήταν ζευγάρι, όπως αναφέρουν τα αμερικανικά ΜΜΕ σχολιάζοντας την ιδιαίτερη σχέση τους.



Ο ρωσικός πατριωτισμός φοράει ψηλοτάκουνα

Τα τελευταία 12 χρόνια που βρίσκεται στη Μόσχα, η Άννα Τσάπμαν εργάζεται ως influencer, μοντέλο και επιχειρηματίας.

Την ώρα που ο Ρώσος πρόεδρος βομβαρδίζει την Ουκρανία, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η 40χρονη σήμερα κοκκινομάλλα βρήκε την ευκαιρία να επαινέσει το «κύμα πατριωτισμού και πίστης στη Ρωσία», ενώ δεν δίστασε να προωθήσει τη συλλογή ρούχων της, τα οποία όπως επισημαίνει «δημιουργήθηκαν από αγάπη για τη χώρα της».

Το Σάββατο, δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram να ποζάρει πάνω σε έναν καναπέ, φορώντας στράπλες πράσινο φόρεμα και να κρατά στο δεξί χέρι της μία ψηλοτάκουνη μαύρη γόβα.



Στη λεζάντα της φωτογραφίας, η Τσάπμαν επαινεί τον ρωσικό «πατριωτισμό» ενώ παράλληλα διαφημίζει τα ρούχα της επισημαίνοντας ότι είναι φτιαγμένα στη Ρωσία, μόνο από ρώσικα υλικά.

«Δεν έχω ξαναδεί ποτέ στη ζωή μου τέτοιο κύμα πατριωτισμού και πίστης στη Ρωσία και τον ρωσικό λαό… Σας ευχαριστώ γι' αυτό», γράφει μεταξύ άλλων η κοκκινομάλλα πρώην κατάσκοπος.




Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός ΜεΡα25 η βουλευτής Αγγελική Αδαμοπούλου - Τι έγραψε ο Γιάνης Βαρουφάκης για το... διαζύγιο που βγήκε την «ημέρα της γυναίκας»

Ξεπέρασαν τα 2 εκατομμύρια οι πρόσφυγες από την εμπόλεμη Ουκρανία

«Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρέπει να εξαπλωθεί» τονίζει ο Στόλτενμπεργκ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης