Εισβολή στην Ουκρανία - Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει ακόμα σχέδιο να επικοινωνήσουν Πούτιν και Ζελένσκι

Εισβολή στην Ουκρανία - Κρεμλίνο: Δεν υπάρχει ακόμα σχέδιο να επικοινωνήσουν Πούτιν και Ζελένσκι

Ο Πούτιν ενημερώθηκε για τα αποτελέσματα των χθεσινών διαπραγματεύσεων Ρωσίας και Ουκρανίας - Οι αντιπροσωπείες βρήκαν σημεία βάσει των οποίων ενδέχεται να προκύψουν κοινές θέσεις, λέει η ρωσική πλευρά  - Στα σύνορα Πολωνίας - Λευκορωσίας ο επόμενος γύρος

zelenskyy_putin_talks_1
Δεν υπάρχουν ακόμη σχέδια για συνομιλία μεταξύ του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν και του Ουκρανού ηγέτη Βολοντιμίρ Ζελένσκι, δήλωσε ο εκπρόσωπος του αρχηγού της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Όχι, όχι ακόμη», απάντησε ο Πεσκόφ στην ερώτηση εάν ο Πούτιν σχεδιάζει να συνομιλήσει με τον Ζελένσκι μετά τις ρωσο-ουκρανικές συνομιλίες που ξεκίνησαν χθες.

Στο μεταξύ, για τα αποτελέσματα των διαπραγματεύσεων αυτών ενημερώθηκε σήμερα ο Πούτιν. «Σίγουρα ο Πρόεδρος έχει ενημερωθεί. Είναι πολύ νωρίς για να δώσουμε οποιαδήποτε εκτίμηση, δεν θα θέλαμε να το κάνουμε αυτό πρόωρα», είπε κατά τη διάρκεια συνομιλίας με δημοσιογράφους.

Σύμφωνα με τον Πεσκόφ, ο βοηθός του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Μεντίνσκι παρουσίασε προσωπικά στον Πούτιν τα αποτελέσματα του διαλόγου.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας στην περιοχή Γκόμελ της Λευκορωσίας διήρκεσαν περίπου πέντε ώρες. Σύμφωνα με τον Μεντίνσκι, οι συμμετέχοντες στον διάλογο κατάφεραν να βρουν κάποια σημεία βάσει των οποίων μπορούν να προβλεφθούν κοινές θέσεις.

Ο επόμενος γύρος διαπραγματεύσεων μεταξύ των αντιπροσωπειών της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, στα σύνορα Πολωνίας - Λευκορωσίας, όπως ανέφερε ο Αλεξάντρ Λουκασένκο, ο οποίος εμφανίστηκε «συγκρατημένα αισιόδοξος» για την τελική τους έκβαση.

Ειδήσεις σήμερα:

Κάτοικοι στο Χάρκοβο στέκονται μπροστά σε ρωσικά άρματα και τραγουδούν τον εθνικό ύμνο της Ουκρανίας

Έλληνες τηλεφωνούν στην πρεσβεία της Ουκρανίας ζητώντας να πολεμήσουν κατά της Ρωσίας

Στο «τραπέζι» της κυβέρνησης πλαφόν στο περιθώριο κέρδους των βενζινοπωλών
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης