Βίντεο ντοκουμέντο από σούπερ μάρκετ στη Βρετανία: Πελάτης κάνει ένεση με το… αίμα του σε τρόφιμα

Βίντεο ντοκουμέντο από σούπερ μάρκετ στη Βρετανία: Πελάτης κάνει ένεση με το… αίμα του σε τρόφιμα

Πρόκειται για 37χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσης

blood
Ένας άνδρας συνελήφθη από τη Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου καθώς έκανε ενέσεις με το... αίμα του σε τρόφιμα που βρίσκονταν στα ράφια τουλάψιστον τριών γνωστών σούπερ μάρκετ.

Όπως μεταδίδει Daily Mail, πρόκειται για τον 37χρονο δικηγόρο Leoaai Elghareeb ο οποίος κατάφερε να προκαλέσει στα τρία σούπερ μάρκετ ζημιά που ανέρχεται σε 500.000 λίρες. Προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί εάν κάποιος πελάτης είχε την ατυχία να αγοράσει κάποια από τα «μολυσμένα» προϊόντα.

Οι κάμερες του κλειστού κυκλώματος ενός από τα σούπερ μάρκετ που βρέθηκε ο 37χρονος τον κατέγραψε να κάνει ενέσεις στα τρόφιμα. Μάλιστα ο Elghareeb φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχιατρικά προβλήματα. Επίσης φέρεται να επιτέθηκε σε μία γιατρό, πετώντας της μια βελόνα, ενώ έσπρωξε και έναν άνδρα της ασφαλείας, φωνάζοντας του: «Είστε όλοι ελεεινοί και τα Sainsbury's είναι αηδιαστικά».


Κλείσιμο
Τα τρία σούπερ μάρκετ: Sainsbury's Local, Tesco Express και Little Waitrose πέταξαν τα «μολυσμένα» προϊόντα με αποτέλεσμα να υποστούν ζημιά 500.000 λιρών. Την ίδια ώρα ο 37χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονταν ενώ ένας ψυχίατρος που τον εξέτασε κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στο δικαστήριο επεσήμανε ότι ο Elghareeb εκείνη την εποχή ήταν «σοβαρά ψυχωτικός» και δεν μπορούσε να εκτιμήσει ότι οι πράξεις του ήταν «νομικά και ηθικά εσφαλμένες».



Ειδήσεις σήμερα:

Οινούσσες: «Είσαι σε ελληνικά χωρικά ύδατα, φύγε» - Πώς έγινε το επεισόδιο με σκάφος του Λιμενικού και τουρκικό αλιευτικό

Κρίση στην Ουκρανία: Η χώρα θα κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για 30 μέρες

Αττική Οδός: 2 εκατ. ευρώ πρόστιμο για το φιάσκο με τα χιόνια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης