Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρέφει δριμύτερος στα social media ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ

Ντόναλντ Τραμπ: Επιστρέφει δριμύτερος στα social media ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ

Εγκαινιάζει νέα πλατφόρμα με τις «αλήθειες» του ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ -  Θα είναι πλήρως λειτουργική από τα μέσα Μαρτίου

O Ντοναλντ Τραμπ
Μία νέα πλατφόρμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τις «αλήθειες» του εγκαινιάζει σήμερα ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ, η πλατφόρμα του τέως προέδρου των ΗΠΑ, ονόματι «Τruth Social», θα είναι πλήρως λειτουργική από τα μέσα Μαρτίου.

Η παρουσία του Τραμπ στα social media αποκαθίσταται ένα χρόνο μετά τον αποκλεισμό του από το Facebook, το Twitter και το YouTube ύστερα από την επίθεση στο Καπιτώλιο στις 6 Ιανουαρίου του 2021 από υποστηρικτές του, καθώς κατηγορήθηκε ότι δημοσίευσε μηνύματα που υποκινούσαν σε βία.

Ο 75χρονος Ντόναλντ Τρανπ δεν έχει απαντήσει ευθέως στις φήμες που τον θέλουν να διεκδικεί δεύτερη θητεία στην προεδρία των ΗΠΑ το 2024.

Ενώ ήταν στο Λευκό Οίκο, το Twitter, ήταν το αγαπημένο του Τραμπ και το χρησιμοποιούσε για να ανακοινώνει τις αποφάσεις του αλλά και να εξαπολύει επιθέσεις εναντίον αντιπάλων του.

Σε καθημερινή βάση, ο λογαριασμό του είχε σχεδόν 89 εκατομμύρια ακόλουθους.

Κλείσιμο
Όπως αναφέρει το CNN, πίσω από το νέο εγχείρημα του Τραμπ, βρίσκεται ο Nτέβιν Νούνες επικεφαλής της Trump MEdia & Technology Group (TMTG):

«Θα αρχίσουμε να ανοίγουμε την εφαρμογή για το κοινό μέσω της Apple αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω ότι έως το τέλος Μαρτίου θα είμαστε πλήρως λειτουργικοί τουλάχιστον στις ΗΠΑ», επισημαίνει ο πρώην βουλευτής των Ρεπουμπλικανών που αποχώρησε από το Κογκρέσο για να διευθύνει την εταιρεία του Τραμπ.
«Είναι συγκινητικό για μένα να βλέπω ανθρώπους που έχουν φιμωθεί να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα», όπως τόνισε.

Στις 15 Φεβρουαρίου, ο μεγαλύτερος γιος του Τραμπ, Ντόναλντ Τζούνιορ, δημοσίευσε στο Twitter ένα στιγμιότυπο οθόνης του λογαριασμού «Truth Social» του πατέρα του με ένα μήνυμα που ανέβασε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: «Ετοιμαστείτε! Ο αγαπημένος σας πρόεδρος θα σας δει σύντομα!».



Ειδήσεις σήμερα:

Ξεκινά ξανά η δίκη για τη δολοφονία του Αμερικανού τουρίστα στον Λαγανά Ζακύνθου το 2017

Οι λέσχες μπαίνουν στα γραφεία των ΠΑΕ- Τέλος οι αναστολές για οπαδική βία

Τέταρτη ημέρα αγωνίας για τους 10 αγνοούμενους στο Euroferry Olympia - Συνεχίζονται οι έρευνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης