Άγιος Βαλεντίνος: Πεντάχρονο αγοράκι φόρεσε κοστούμι και έκανε έκπληξη σε συμμαθήτρια του

Άγιος Βαλεντίνος: Πεντάχρονο αγοράκι φόρεσε κοστούμι και έκανε έκπληξη σε συμμαθήτρια του

Η χαριτωμένη κίνηση του μικρού Άντονι καταγράφηκε σε βίντεο το οποίο έχει ξεπεράσει τις 40 εκατ. προβολές στο Tik Tok ενώ έχουν σχολιάσει πάνω από 148.000 χρήστες - «Το 5χρονο αγόρι μου ζητά από ένα κορίτσι στην τάξη του να γίνει η Βαλεντίνα του», έγραψε η μητέρα του

little_kazanova_2
Το γύρο των social media κάνει ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα πεντάχρονο αγοράκι να επισκέπτεται το σπίτι της αγαπημένης του συμμαθήτριας προκειμένου να της προσφέρει λουλούδια λόγω του Αγίου Βαλεντίνου. Ο λόγος για τον Άντονι ο οποίος μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε να γίνει viral. Η μητέρα του Σέλμπι Σμολ τον συνόδευσε στο σπίτι της φίλης του Λίλα την Κυριακή προκειμένου να δώσει το δώρο του στη φίλη του.

Ο μικρούλης ντυμένος με κοστούμι κρατώντας στα χέρια του μία ανθοδέσμη, σοκολάτες και ένα λούτρινο αρκουδάκι χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού της Λίλα. Όταν του άνοιξε ο πατέρας της ο μικρός ακούγεται να λέει: «Μπορώ να δω τη Λίλα;» Δευτερόλεπτα αργότερα η μικρή Λίλα εμφανίζεται στην πόρτα και ο πεντάχρονος της λέει με χαμόγελο. «Χαρούμενος Άγιος Βαλεντίνος». Την ώρα που μιλούσε ο Άντονι η μητέρα της φίλης του προσφέρθηκε να κρατήσει τα δώρα προκειμένου το κοριτσάκι να αγκαλιάσει τον Άντονι. 
@shelbysmall1

♬ original sound - Shelby Small

Η μητέρα του πεντάχρονου ανέβασε το βίντεο στο Tik Tok και  στη λεζάντα έγραψε «Το 5χρονο αγόρι μου ζητά από ένα κορίτσι στην τάξη του να γίνει η Βαλεντίνα του». Από την ώρα που αναρτήθηκε την Κυριακή μέχρι τώρα το βίντεο έχει ξεπεράσει τις 40 εκατ. προβολές ενώ έχουν σχολιάσει πάνω από 148.000 χρήστες.
little_kazanova_1


Μάλιστα πολλοί συγκινήθηκαν από την κίνηση του πεντάχρονου. «Τι μικρός gentleman» ήταν το σχόλιο ενός χρήστη ενώ κάποιος άλλος έγραψε: «Αυτό ήταν το πιο χαριτωμένο πράγμα που έχω δει εδώ και καιρό».

Ένας άλλος χρήστης έγραψε με εμφανή δόση χιούμορ. «Αυτοί οι γονείς καλύτερα να συμπαθήσουν ο ένας τον άλλον, γιατί νομίζω ότι θα γίνουν πεθερικά». Μάλιστα στο συγκεκριμένο σχόλιο απάντησε η μητέρα του μικρούλη λέγοντας χαρακτηριστικά ότι γνωρίζει τους γονείς της Λίλα από τα μαθητικά της χρόνια και επεσήμανε πως μένουν μόνο τρία σπίτια μακριά.

Μία γυναίκα ανέφερε πως «κάποιοι μεγάλοι άνδρες πρέπει να κρατήσουν σημειώσει από αυτό το παιδί», ενώ μια άλλη έγραψε πως «το θέμα ξεκινά από τους γονείς. Δεν τα κάνουν πλέον έτσι τα παιδιά τους. Μπράβο νεαρέ». 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης