Στριμωγμένος ο Τζόνσον - Φωτογραφία τον δείχνει να πίνει σαμπάνια και να παίζει παιχνίδια σε χριστουγεννιάτικο κορωνοπάρτι το 2020

Στριμωγμένος ο Τζόνσον - Φωτογραφία τον δείχνει να πίνει σαμπάνια και να παίζει παιχνίδια σε χριστουγεννιάτικο κορωνοπάρτι το 2020

Το στιγιότυπο τραβήχτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2020, ενώ  δόθηκε στη δημοσιότητα την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον βρισκόταν στη Βουλή των Κοινοτήτων και απαντούσε στην «ώρα του πρωθυπουργού»

1_382a1634-2f05-4658-bf69-175bfc9c5755
Μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις που αφορούν τη συμμετοχή του Μπόρις Τζόνσον σε κορωνοπάρτι την ώρα που η Μεγάλη Βρετανία είχε τεθεί σε αυστηρό lockdown για να αποτραπεί η διασπορά του κορωνοϊού.

Αυτή τη φορά η βρετανική Mirror δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται ο Τζόνσον μαζί με μέλη του προσωπικού της Ντάουνινγκ στριτ σε εορταστική διάθεση φορώντας γιρλάντες και καπελάκια ενώ φαίνεται μια φιάλη σαμπάνιας και ένα σακουλάκι τσιπς.

Η συγκεκριμένη φωτογραφία τραβήχτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2020, ενώ  δόθηκε στη δημοσιότητα την ώρα που ο Μπόρις Τζόνσον βρισκόταν στη Βουλή των Κοινοτήτων και απαντούσε στην «ώρα του πρωθυπουργού». Μάλιστα κατά τη διάρκεια της ομιλία του ο Βρετανός πρωθυπουργός ανανακοίνωσε ότι στο τέλος του Φεβρουαρίου καταργούνται όλοι οι περιορισμοί κατά του κορωνοϊού.

Λίγο αργότερα ένας βουλευτής των Εργατικών ο  Φάμπιαν Χάμιλτον ζήτησε το λόγο και απεθυνόμενος στον Τζόνσον του είπε: «Εδώ και λίγα λεπτά έχει κάνει την εμφάνισή της μια φωτογραφία του πρωθυπουργού στην Ντάουνινγκ στριτ στις 15 Δεκεμβρίου 2020 και γύρω του αλκοόλ και άνθρωποι με γιρλάντες. Μοιάζει με ένα από τα πάρτι που ισχυρίζεται ότι δεν έγιναν ποτέ». «Αναφορικά με ό,τι μόλις είπε (ο Χάμιλτον) φοβάμαι πως είναι τελείως λάθος», ανταπάντησε ο Βρετανός πρωθυπουργός. 
Κλείσιμο
Πάντως η Μητροπολιτική Αστυνομία που ερευνά τα κορωνοπάρτι αναμένεται να  συμπεριλάβει στην έρευνα της και το νέο ντοκουμέντο που θα πρέπει να διερευνηθεί σχετικά με τα όσα συνέβαιναν στον αριθμό 10 της Ντάουνινγκ Στριτ.


Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Τι λένε οι χούλιγκαν για τον εγκέφαλο της καταδρομικής επίθεσης - Απολογούνται σήμερα

Επιδοτήσεις στο ρεύμα: 39 ευρώ για νοικοκυριά - 65 ευρώ για επιχειρήσεις το Φεβρουάριο

Εξοικονομώ: Παράταση αιτήσεων έως τις 15 Μαρτίου, τα απαραίτητα δικαιολογητικά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης