Πλάκες χασίς που απεικονίζουν τον... Βλαντιμίρ Πούτιν ξεβράστηκαν σε παραλία στα βορειανατολικά της Λιβύης

Πλάκες χασίς που απεικονίζουν τον... Βλαντιμίρ Πούτιν ξεβράστηκαν σε παραλία στα βορειανατολικά της Λιβύης

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται οι πλάκες του χασίς, η μία πάνω στην άλλη, και το πορτρέτο του Πούτιν, με κοστούμι και μαύρη γραβάτα

000_9YM9FM
Η υπηρεσία δίωξης ναρκωτικών της Λιβύης ανακάλυψε περισσότερες από 300 πλάκες ρητίνης κάνναβης που, προς έκπληξη όλων, εικόνιζαν τον… πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν. Συνολικά κατασχέθηκαν 323 πλάκες, βάρους 250 γραμμαρίων η καθεμία, στην πόλη Αλ Μαρτζ, στη βορειοανατολική Λιβύη, ανέφερε ένας αξιωματούχος αυτής της υπηρεσίας στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Στις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης, φαίνονται οι πλάκες του χασίς, η μία πάνω στην άλλη, και το πορτρέτο του Πούτιν, με κοστούμι και μαύρη γραβάτα. Το φορτίο ξεβράστηκε σε μια παραλία κοντά στην Αλ Μαρτζ, ανέφερε ένα στέλεχος της υπηρεσίας, χωρίς να διευκρινίσει από πού προερχόταν, ούτε γιατί οι πλάκες εικονίζουν τον Πούτιν.
000_9YM9FQ;;
Οι λιβυκές αρχές συχνά διαπιστώνουν ότι τα ναρκωτικά που εντοπίζουν φέρουν παράξενες εικόνες: την Κυριακή, κατασχέθηκαν πλάκες χασίς με το σήμα μιας γαλλικής μάρκας ειδών πολυτελείας. Η διακίνηση ναρκωτικών και νοθευμένου αλκοόλ έχει αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια στη Λιβύη, κυρίως επειδή τα σύνορα δεν φυλάσσονται καλά μετά την κατάρρευση του καθεστώτος του Μουάμαρ Καντάφι, το 2011.




Ειδήσεις σήμερα:

Δολοφονία Άλκη: Προσωρινά κρατούμενος ο 23χρονος μετά την απολογία του

Συγκλονίζει η μητέρα του Άλκη για τους φονιάδες: «Τι να πω σε ένα παιδί που δεν το έχει αγκαλιάσει μάνα»...

Κορωνοϊός: Στα 18.855 τα νέα κρούσματα, 109 θάνατοι, 549 διασωληνωμένοι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης