Στη δημοσιότητα πλάνα από τη δολοφονία γνωστού Τούρκου δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Μπεσίκτας

Στη δημοσιότητα πλάνα από τη δολοφονία γνωστού Τούρκου δικηγόρου και νομικού συμβούλου της Μπεσίκτας

Ο Şafak Mahmutyazıcıoğlu δολοφονήθηκε πριν από μία εβδομάδα περίπου στην Κωνσταντινούπολη - Προσοχή, σκληρές εικόνες

dolofonia
Ένας γνωστός Τούρκος δικηγόρος, ο οποίος είχε διατελέσει και νομικός σύμβουλος της Μπεσίκτας, δολοφονήθηκε πριν από περίπου μία εβδομάδα από δύο άνδρες που φέρεται να είχαν οικονομικές διαφορές μαζί του. Τα τελευταία 24ωρα, τουρκικά ΜΜΕ δημοσιεύουν πλάνα από την δολοφονία και την διαφυγή των δραστών, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με τη Hurriyet Daily News, ο 42χρονος Şafak Mahmutyazıcıoğlu δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη στις 26 Ιανουαρίου, μέσα σε εστιατόριο που του άνηκε στη γειτονιά Γεσιλκόι. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, δύο άνδρες συναντήθηκαν στη συγκεκριμένη τοποθεσία με τον Mahmutyazıcıoğlu για να κουβεντιάσουν με τον ίδιο και έναν πελάτη του σχετικά με την πώληση ενός ακινήτου.




Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες ζήτησαν παραπάνω λεφτά για τη συναλλαγή, με τον δικηγόρο να αρνείται να ικανοποιήσει το αίτημά τους. Ο καυγάς που ξέσπασε πήρε βίαιη τροπή όταν οι δράστες έβγαλαν όπλο και πυροβόλησαν τον δικηγόρο 7 φορές στα πόδια.

Μία από τις σφαίρες πέτυχε αρτηρία με αποτέλεσμα ο Mahmutyazıcıoğlu να ξεψυχήσει από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ από την επίθεση τραυματίστηκε και ο οδηγός του.

Κλείσιμο
Οι αρχές της γειτονικής χώρας προχώρησαν στη σύλληψη των δύο δραστών στις 28 Ιανουαρίου, ενώ τα επόμενα 24ωρα ακολούθησαν και άλλες συλλήψεις.

Η σύζυγος του άτυχου 42χρονου Ece Erken, η οποία είναι διάσημη τηλεπαρουσιάστρια στην Τουρκία, δήλωσε ικανοποιημένη από το έργο των αρχών και το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι οδηγήθηκαν τόσο γρήγορα στη δικαιοσύνη.

Şafak Mahmutyazıcıoğlu  είχε υπηρετήσει για έναν χρόνο στο συμβούλιο της Μπεσίκτας, που τον αποχαιρέτισε με ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης