Απίστευτο Video: Εκχιονιστικό "τσάκισε" 47 οχήματα - 12 οι τραυματίες

Απίστευτο Video: Εκχιονιστικό "τσάκισε" 47 οχήματα - 12 οι τραυματίες

Καθαρίζοντας την εθνική οδό, ο οδηγός του εκχιονιστικού το «παράκανε» με την ταχύτητα του οχήματος, στέλνοντας με πολύ δύναμη το χιόνι στο αντίθετο ρεύμα, προκαλώντας χάος.

 

Στιγμιοτυπο_2022-01-25__11_54_27_πμ

Στο video βλέπουμε την ταχύτητα του εκχιονιστικού αλλά και τη δύναμη με την οποία το χιόνι πέφτει στα αντίθετα κινούμενα αυτοκίνητα.
Το όχημα που περιμένουν όλοι όσοι έχουν βιώσει εγκλωβισμό από χιονόπτωση στο δρόμο για να τους σώσει, στην προκειμένη περίπτωση προκάλεσε πανικό, μεγάλες υλικές ζημιές και 12 τραυματίες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Cleveland News, το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής 23 Ιανουαρίου και οι 12 τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, δεν ήταν απλές περιπτώσεις.

Σε ένα δεύτερο video φαίνονται σε ένα parking όλα τα αυτοκίνητα που έχουν υποστεί ζημιές από την απροσεξία του οδηγού του εκχιονιστικού, ο οποίος αμέσως ελέγχθηκε για το αν είχε καταναλώσει αλκοόλ ή είχε κάνει χρήση ουσιών, ενώ τέθηκε σε προσωρινή αργία μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα. Ο συγκεκριμένος αυτοκινητόδρομος θεωρείται ένας από τους ασφαλέστερους στις ΗΠΑ και το συγκεκριμένο περιστατικό αναμένεται να προκαλέσει μεγάλες αντιδράσεις.


ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO ΣΤΟ NEWSAUTO.GR

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης