Γερμανία: Παράδειγμα η Ελλάδα στο θέμα ψηφιοποίησης του συστήματος Υγείας

Γερμανία: Παράδειγμα η Ελλάδα στο θέμα ψηφιοποίησης του συστήματος Υγείας

Ο Μάρκο Μπούσμαν ανέφερε ως παράδειγμα τη χώρα μας στο θέμα της ψηφιοποίησης του συστήματος Υγείας, απαντώντας σε κριτική ότι η κατάσταση στη Γερμανία παραμένει σε αυτό το θέμα προβληματική

myhealth34
Την Ελλάδα έφερε ως παράδειγμα ψηφιοποίησης στον τομέα της Υγείας ο ομοσπονδιακός υπουργός Δικαιοσύνης Μάρκο Μπούσμαν, απαντώντας στην κριτική ότι η κατάσταση στη Γερμανία παραμένει σε αυτό το θέμα προβληματική.

«Πρέπει να ψηφιοποιήσουμε το σύστημα Υγείας μας. Και αυτό γίνεται. Μια χώρα όπως η Ελλάδα, την οποία στο παρελθόν έχουμε στην Γερμανία συχνά περιγελάσει, εδώ και ένα-δύο χρόνια έχει ψηφιοποιήσει το σύστημα Υγείας της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μπούσμαν κατά τη διάρκεια εκπομπής του πρώτου καναλιού της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης ARD, με θέμα τη διαχείριση της πανδημίας και την επικείμενη εισαγωγή του υποχρεωτικού εμβολιασμού.

Η αναφορά στην Ελλάδα έγινε, όταν ο υπουργός Δικαιοσύνης απαντούσε στην κριτική που του άσκησε ο Επικεφαλής Ιατρός της Κλινικής Παθολογίας και Εντατικής Ιατρικής του νοσοκομείου στο Εσβάιλερ, Ούβε Γιάνσενς, ότι οι ασθενείς και οι γιατροί στη Γερμανία δεν έχουν εικόνα της κατάστασης, διότι η πολιτεία δεν έχει φροντίσει να ψηφιοποιήσει τις σχετικές υπηρεσίες, σε αντίθεση με άλλες χώρες.

Ειδήσεις σήμερα:

Απεγκλωβίστηκαν δυο οικογένειες με πέντε παιδιά από κατάλυμα στον Κρουσώνα Ηρακλείου

Λαγουβάρδος στο protothema: Σπάνια χιονοκαταιγίδα με κεραυνούς στην Αττική, το χιόνι θα φθάσει έως και τους 30 πόντους

Κακοκαιρία «Ελπίς»: Κλείνουν σήμερα και αύριο τα εμβολιαστικά κέντρα σε Αττική και Εύβοια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης