Παλαιστίνη: Γυναίκα ζούσε τρεις μήνες με μία σφαίρα στη σπονδυλική της στήλη χωρίς να το ξέρει

Παλαιστίνη: Γυναίκα ζούσε τρεις μήνες με μία σφαίρα στη σπονδυλική της στήλη χωρίς να το ξέρει

Την πυροβόλησαν κατά λάθος στη διάρκεια ενός γάμου, αλλά εκείνη δεν κατάλαβε τίποτα - «Δεν είχα δει ότι υπήρχε μία ολόκληρη τρύπα στο φόρεμά μου» εξήγησε

σφαιρα
Μία είδηση παράδοξη και πιθανότατα πρωτοφανής για τα παγκόσμια δεδομένα κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, καθώς μία γυναίκα στην Παλαιστίνη δέχθηκε χτύπημα από σφαίρα χωρίς να το καταλάβει και ζούσε με αυτήν καρφωμένη στην σπονδυλικη της στήλη επί τρεις ολόκληρους μήνες.

Πρόκειται για την Άντι Μπλόυ, που πριν από λίγο καιρό είχε παρευρεθεί στον γάμο μιας φίλης της στην Δυτική Όχθη. Κατά τη διάρκεια της τελετής ένιωσε ξαφνικά έναν οξύ πόνο να την διαπερνά από τους ώμους μέχρι τις πατούσες εξήγησε η ίδια. «Αρχικά, σκέφτηκα ότι με έπιασε τράβηγμα, δεν είχα δει ότι υπήρχε μία ολόκληρη τρύπα στο φόρεμά μου» είπε χαρακτηριστικά η Άντι.

Screen-Shot-2022-01-18-at-1_07_06-e1642460943714-640x400


Οι εβδομάδες περνούσαν και εκείνη εξακολουθούσε να αισθάνεται ένα συνεχόμενο σφίξιμο στο συγκεκριμένο σημείο του σπονδύλου της, αλλά θεωρούσε πως ήταν κάτι μυϊκό και ότι ο πόνος θα περνούσε.

Έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες μέχρι να επισκεφθεί έναν γιατρό για το πρόβλημα της και να την υποβάλει σε ακτινογραφία, η οποία έδειξε μία σφαίρα 5,56 χιλιοστών να είναι καρφωμένη στην σπονδυλική της στήλη.

Κλείσιμο
Η Άντι έπαθε κυριολεκτικά σοκ όταν πληροφορήθηκε  για την ύπαρξη της σφαίρας και η είδηση όπως ήταν αναμενόμενο έγινε γνωστή σε ολόκληρη τη χώρα μέσα σε λίγες ώρες.

FJSDSGtWQAE5FGz-1-e1642450372691-640x400


Στην συνέχεια υποβλήθηκε σε επέμβαση για την αφαίρεσή της. Αυτή ήταν και η στιγμή που συνειδητοποίησε ότι εκείνος ο ξαφνικός πόνος στο γάμο της φίλης της ήταν χτύπημα από αδέσποτη σφαίρα.

«Αυτή είναι μία ιστορία που βλέπεις στις ταινίες. Σε καμία περίπτωση δεν πιστεύεις ότι θα ζήσεις κάτι αντίστοιχο στην πραγματική ζωή. Τελικά, συνέβη σε εμένα» τόνισε η Άντι.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο κορωνοϊός απειλεί την εγκυμοσύνη: Τι δείχνουν οι μελέτες για πρόωρα - λιποβαρή νεογνά και θνησιμότητα εμβρύων


Κλοέ Καρντάσιαν: Χαμός στο Instagram με το αποτυχημένο photoshop

Βρέθηκε η πηγή του περίεργου ήχου στη Θεσσαλονίκη - Τι συμβαίνει
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης