Ιραν: Έφτιαξαν κινούμενο σχέδιο και δολοφονούν τον Τραμπ την ώρα που παίζει γκολφ

Ιραν: Έφτιαξαν κινούμενο σχέδιο και δολοφονούν τον Τραμπ την ώρα που παίζει γκολφ

Mε τη βοήθεια ενός drone - Οι Ιρανοί παίρνουν την εκδίκησή τους για τη δολοφονία του ανώτατου στρατηγού Σουλειμανί πριν από δύο χρόνια

_trump
Την εκδίκησή τους παίρνουν οι Ιρανοί για τη δολοφονία του ανώτατου στρατηγού Σουλειμανί το 2019 εξοντώνοντας τον τέως πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που παίζει γκολφ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Times of Israel», στον ιστότοπο του θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν, αγιατολάχ Αλί Χαμενεί, προβάλλεται ένα βίντεο κινουμένων σχεδίων που δείχνει πώς ένα drone βάζει στο στόχαστρο τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο και τον σκοτώνει ενώ παίζει το αγαπημένο του άθλημα.



H «δολοφονία» Τραμπ έρχεται σε μια περίοδο που διεξάγονται διεθνείς συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και στη δεύτερη επέτειο δολοφονίας του Κασέμ Σουλεϊμανί, πρώην διοικητή και αρχιτέκτονα των υπερπόντιων παραστρατιωτικών επιχειρήσεων του Ιράν, στις 3 Ιανουαρίου του 2020, από τις ΗΠΑ.

Το βίντεο κινουμένων σχεδίων, που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη στον ιστότοπο του Χαμενεΐ, δείχνει τον Τραμπ, στο γήπεδο γκολφ που διαθέτει στο Μαρ-α-Λάγκο της Φλόριντα.

Ο άνδρας που ακούγεται στο επίμαχο βίντεο απειλεί ότι «ο δολοφόνος του Σουλεϊμανί κι αυτός που έδωσε την εντολή θα πληρώσουν το τίμημα».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης