ΗΠΑ: Eγκλωβισμένος οδηγός στη Βιρτζίνια άφησε το αυτοκίνητό του για να βγάλει βόλτα το σκύλο του 

ΗΠΑ: Eγκλωβισμένος οδηγός στη Βιρτζίνια άφησε το αυτοκίνητό του για να βγάλει βόλτα το σκύλο του 

Μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων από τη σφοδρή χιονοθύελλα που έπληξε τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών και ακινητοποίησε χιλιάδες οχήματα 

odigos
Άφησε τα αυτοκίνητα του για να βγάλει βόλτα το σκύλο του και να περάσει η ώρα στον παγωμένο αυτοκινητόδρομο Ι-95 στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ όπου εγκλωβίστηκαν χιλιάδες οδηγοί από τη σφοδρή χιονοθύελλα που έπληξε τις ανατολικές ακτές των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αποκλεισμένος για ώρες στον παγωμένο δρόμο ο Ντάριλ Γουόλτερ, μίλησε στο Fox News και είπε: «Περάσαμε 11 ώρες χθες οδηγώντας από το Rocky Mount, NC, στην Bethesda, MD (αφού περάσαμε 14 ώρες την προηγούμενη ημέρα οδηγώντας από τη Sarasota)» και πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή ήμασταν ακινητοποιημένοι για πάνω από τέσσερις ώρες στο I-95. Περάσαμε την ώρα βγάζοντας τον σκύλο μας βόλτα διαβάζοντας και παίζοντας Trivia».

Ο ίδιος είπε ότι είχε μαζί του νερό, φρούτα και πατατάκια την ώρα που έβλεπε τα φορτηγά να σταματούν στη μέση του δρόμου. «Πραγματικά αισθανόμαστε τυχεροί. Οι άνθρωποι από εκείνη την πλευρά ήταν κολλημένοι όλη τη νύχτα στα αυτοκίνητά τους. Καταφέραμε να επιστρέψουμε στο σπίτι χθες το βράδυ».




Οδηγοί στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ εγκλωβίστηκαν ακόμα και για σχεδόν 20 ώρες στα οχήματά τους κατά τη διάρκεια της νύχτας και σήμερα το πρωί, καθώς οι αρχές εργάζονταν για να καθαρίσουν και να ανοίξουν ένα χιονισμένο τμήμα του διαπολιτειακού αυτοκινητοδρόμου 95, που είχε κλείσει αφότου χιονοθύελλα έντυσε στα λευκά την περιοχή μία ημέρα νωρίτερα, έγινε σήμερα γνωστό από αξιωματούχους.

Κλείσιμο
Ο αυτοκινητόδρομος I-95 έκλεισε και στα δύο ρεύματα σε ένα τμήμα 86 χιλιομέτρων, κοντά στο Φρέντικσπεργκ, σε απόσταση 89 χιλιομέτρων νότια της Ουάσινγκτον, ανέφερε το υπουργείο Μεταφορών της Βιρτζίνια.




Ειδήσεις σήμερα:

Αραιές νεφώσεις σήμερα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες

Παιδιά 5-11 ετών εμβολιάστηκαν κατά λάθος με δόση για ενηλίκους στην Γερμανία - Τι λένε οι ειδικοί

Υπέρ του ανοίγματος των σχολείων ο υπουργός Επικρατείας: «Κάθε μέρα χαμένη από τη μάθηση είναι μια μέρα χαμένη στη ζωή των παιδιών»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης