Συνάντηση του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ

Συνάντηση του προέδρου της Παλαιστινιακής Αρχής με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ

«Οι δύο άνδρες συζήτησαν ζητήματα ασφαλείας και ζητήματα που αφορούν τους πολίτες» των δύο πλευρών, σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ

pjimage__11_
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς συναντήθηκε χθες Τρίτη με τον υπουργό Άμυνας του Ισραήλ Μπένι Γκαντς, σύμφωνα με δελτίο Τύπου των υπηρεσιών του δεύτερου.

«Οι δύο άνδρες συζήτησαν ζητήματα ασφαλείας και ζητήματα που αφορούν τους πολίτες» των δύο πλευρών, σύμφωνα με την ανακοίνωση Τύπου του υπουργείου Άμυνας του Ισραήλ.

Ο υπουργός ενημέρωσε τον συνομιλητή του πως έχει την πρόθεση να «συνεχίσει να προωθεί ενέργειες προορισμένες να αυξήσουν την εμπιστοσύνη στο οικονομικό και στο πολιτικό πεδίο, όπως αποφασίστηκε στην πρόσφατη συνάντηση των δύο ανδρών», συνεχίζει το δελτίο Τύπου, αναφερόμενο στις συνομιλίες που είχαν στις αρχές Οκτωβρίου στη Ραμάλα.

Σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ, ο κ. Αμπάς συζήτησε με τον κ. Γκαντς στο σπίτι του τελευταίου, στη Ρος Χααγίν (κεντρικό Ισραήλ).

Το Λικούντ καταδίκασε τη συνάντηση, ερίζοντας σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησε ότι το να γίνουν «παραχωρήσεις επικίνδυνες για την ασφάλεια του Ισραήλ δεν είναι παρά ζήτημα χρόνου».

«Η ισραηλινοπαλαιστινιακή κυβέρνηση ξανάβαλε τους Παλαιστίνιους και τον Αμπάς την ημερησία διάταξη. Αυτό είναι επικίνδυνο για το Ισραήλ», υποστήριξε το κόμμα της δεξιάς.


Ειδήσεις σήμερα:

Συγκλονιστικό βίντεο: Αστυνομικοί πυροβολούν εναντίον υπόπτου και σκοτώνουν άθελά τους μια 14χρονη!

Θετικός στον κορωνοϊό ο Λαζόπουλος: «Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου μπορεί να έχουμε προλάβει να κολλήσουμε όλοι»


Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ «κατακεραυνώνει» τον ΛεΜπρον για την ανάρτησή του με την Covid
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης