Σκάνδαλο στη Φινλανδία: Η πρωθυπουργός πήγε σε μπαρ αν και είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

Σκάνδαλο στη Φινλανδία: Η πρωθυπουργός πήγε σε μπαρ αν και είχε έρθει σε επαφή με κρούσμα κορωνοϊού

Η Σάνα Μάριν αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη, μετά τη δημοσίευση φωτογραφιών από την έξοδό της σε περιοδικό - Είχε συναντηθεί με τον νοσούντα υπουργό Εξωτερικών - «Σοβαρό σφάλμα» χαρακτηρίζουν την κίνησή της οι πολίτες

sanna_marin
Αντιμέτωπη με έντονες επικρίσεις βρίσκεται η πρωθυπουργός της Φινλανδίας Σάνα Μάριν, που της βγήκε «ξινή» η απόφασή της να βγει το Σαββατοκύριακο. Κι αυτό, επειδή επέλεξε να περάσει μία βραδιά σε μπαρ, έχοντας έρθει σε επαφή με τον υπουργό Εξωτερικών Πέκα Χάβιστο, που έχει διαγνωστεί με κορωνοϊό.

Η Σάνα Μάριν αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη χθες, όταν ένα περιοδικό δημοσίευσε τις φωτογραφίες της σε μπαρ στο Ελσίνκι.

Η 36χρονη υποστήριξε ότι είχε πάρει διαβεβαιώσεις από το περιβάλλον της ότι δεν χρειαζόταν να τεθεί σε απομόνωση, παρότι ήρθε σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα.

«Θα έπρεπε να επιδείξω μεγαλύτερη διακριτικότητα και να επαναβεβαιώσω τις οδηγίες, που μου είχαν δοθεί. Λυπάμαι πραγματικά που δεν κατάλαβα ότι έπρεπε να το κάνω», δικαιολογήθηκε η ηγέτιδα του Σοσιαλδημοκρατικού κόμματος στο Facebook.

Σε δημοσκόπηση που διεξήγαγε το τηλεοπτικό δίκτυο MTV3, τα δύο τρίτα των ερωτηθέντων χαρακτήριζαν την έξοδό της «σοβαρό σφάλμα».

Η αντιπολίτευση αποδοκίμασε επίσης σφόδρα την επικεφαλής της κυβέρνησης που δεν είδε ένα μήνυμα στο κινητό της κατά τη διάρκεια της νύχτας, το οποίο την ενημέρωνε ότι έπρεπε τελικά να τεθεί σε απομόνωση. Το επαγγελματικό της τηλέφωνο το είχε αφήσει στο σπίτι.

Κλείσιμο
Finland's Prime Minister indicators she is comfortable approximately Omicron as she dances in...




Ειδήσεις σήμερα:

Δίκη «ψευτογιατρού»: «Μου έφαγες το παιδί μου, αλήτη», ξέσπασε η μητέρα 35χρονης - Σοκάρει η κατάθεση καρκινοπαθούς


Στα 7.009 τα νέα κρούσματα, άλλοι 99 θάνατοι, 697 οι διασωληνωμένοι


Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης