ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Νέο σκάνδαλο με τον Χουάν Κάρλος: Πρώην ερωμένη του τον εκβίαζε με «ροζ» βίντεο

Νέο σκάνδαλο με τον Χουάν Κάρλος: Πρώην ερωμένη του τον εκβίαζε με «ροζ» βίντεο

Κρυφές κάμερες είχε εγκαταστήσει στην κρεβατοκάμαρα της οικίας της η Ισπανίδα ηθοποιός και μοντέλο, Μπάρμπαρα Ρέι, για να καταγράφει τις ιδιαίτερες στιγμές της με τον Ισπανό γαλαζοαίματο - Ποιος της έδωσε περισσότερα από πέντε εκατ. ευρώ, για να κρατήσει κρυφή την σχέση της με τον τέως βασιλιά

juan-carlos-0
Τρεις από τις μεγαλύτερες εταιρείες στην Ισπανία πλήρωσαν περισσότερα από 5 εκατ. ευρώ στην Ισπανίδα ηθοποιό και μοντέλο Μπάρμπαρα Ρέι για να μην αποκαλύψει την παράνομη σχέση της με τον βασιλιά Χουάν Κάρλος. Την παραπάνω αποκάλυψη κάνει η εφημερίδα El Periodico, η οποία έχει στην κατοχή της το ημερολόγιο του Χοσέ Μανουέλ Βιλαρέχο, πρώην αρχηγού της ισπανικής αστυνομίας, που εμπλέκεται σε παρακολουθήσεις, σκάνδαλα διαφθοράς και δωροδοκίες.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις του Βιλαρέχο, η εταιρεία Ενέργειας Repsol, ο όμιλος τηλεπικοινωνιών Telefonica και η τράπεζα Santander κατέβαλαν η καθεμία 1.800.000 ευρώ στην Μπάρμπαρα Ρέι, ηθοποιό, μοντέλο και τηλεοπτική περσόνα, που συμμετείχε στον 21ο διαγωνισμό ομορφιάς «Μις Κόσμος», ώστε να εξασφαλίσουν την σιωπή της για την σχέση της με τον Χουάν Κάρλος και να μην δώσει στην δημοσιότητα άσεμνο βίντεο με το ζευγάρι.

barbara-rey1


Το 1970 η Ρέι, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Μαρία Γκαρσία, συμμετείχε στα καλλιστεία για την «Μις Ισπανία» και αναδείχθηκε επιλαχούσα. Το επόμενο έτος έλαβε μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς για την «Μις Κόσμος», όταν η Μις Ισπανία ακύρωσε την συμμετοχή της. Τέσσερα χρόνια αργότερα καθιερώθηκε ως σύμβολο του σεξ με τη συμμετοχή της στο
τηλεοπτικό σόου Palmares. Συνέχισε την καριέρα της ως ηθοποιός σε θεατρικά έργα, σε τηλεοπτικά σόου και σε ερωτικές ταινίες.

Κλείσιμο
Το ειδύλλιο του τέως βασιλιά της Ισπανίας με τη Ρέι ξεκίνησε στα τέλη του 1990 και είναι μία από τις πολλές ερωτικές περιπέτειες που αποδίδονται στον Χουάν Κάρλος κατά την διάρκεια του έγγαμου βίου του με την «υπομονετική» βασίλισσα Σοφία. Το τελευταίο διάστημα ο Ισπανός γαλαζοαίματος, που παραιτήθηκε από τον θρόνο το 2014 υπέρ του γιου του Φελίπε, εν μέσω της εμπλοκής του σε σκάνδαλα διαφθοράς, ζει πλέον αυτοεξόριστος στο Αμπού Ντάμπι.

Όπως αποκαλύπτει το ημερολόγιο του Βιλαρέχο, ο πρώην αρχηγός της αστυνομίας είχε πληροφορηθεί από τον τέως CEO της Repsol, Ραμόν Μπλάνκο, πως οι τρεις εταιρείες παρέδωσαν τα χρήματα στην ερωμένη του βασιλιά μέσω των μυστικών υπηρεσιών της χώρας (CESID).

Η Μπάρμπαρα Ρέι είχε μιλήσει για την σχέση της με «ανώτατο κρατικό αξιωματούχο» σε τηλεοπτικά σόου.

barbara_rey2


«Συνολικά έγιναν έξι ετήσιες πληρωμές ύψους 900.000 ευρώ. Αυτοί παρέδωσαν τα χρήματα στη CESID η οποία τα έδωσε στην Ρέι», αναφέρει η ισπανική εφημερίδα El Periodico. Η Μπάρμπαρα Ρέι, 71 ετών σήμερα, δεν έχει ποτέ παραδεχτεί δημόσια πως διατηρούσε σχέση με τον 83χρονο, πλέον, Χουάν Κάρλος. Όμως, σε τηλεοπτικά σόου και στον Τύπο είχε συχνά αναφερθεί στην κρυφή της σχέση με «ανώτατο κρατικό αξιωματούχο».

Ο Αιμίλιο Αλόνσο Μανγκλάνο, επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών στην Ισπανία από το 1981 μέχρι το 1995, έγραψε στα απομνημονεύματά του πως η Μπάρμπαρα Ρέι έλαβε μεγάλα ποσά για να μην αποκαλύψει δημόσια την σχέση που διατηρούσε με τον βασιλιά. Ο ίδιος, υποστηρίζει πως η Ρέι είχε τοποθετήσει κάμερες στο υπνοδωμάτιο και στην τραπεζαρία της οικίας της και είχε στην κατοχή της «άσεμνα» βίντεο με τον σύζυγο της βασίλισσας Σοφίας.

«Αυτή έχει καταγράψει τρία βίντεο με κρυφές κάμερες στην οικία της, στην τραπεζαρία και δύο στο υπνοδωμάτιο. Ακούγονται όλα», είχε αναφέρει σε συναδέλφους του ο Μανγκλάνο. Την περασμένη εβδομάδα ο Αλμπέρτο Σάιζ, πρώην επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών, υποστήριξε ότι η Ρέι εκβίαζε τον Χουάν Κάρλος. Σε τηλεοπτική συνέντευξη ο Σάιζ δήλωσε πως η πρώην ερωμένη του τέως βασιλιά δεν έλαβε χρήματα από τον κρατικό κορβανά, αλλά από «εξωτερικές πηγές», τις οποίες δεν επιθυμούσε να κατονομάσει. Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, η Μπάρμπαρα Ρέι είχε επιτύχει να συνάψει συμβόλαια για εργασία στην τηλεόραση ώστε να εξασφαλιστεί η σιωπή της.

Το 1997 η ηθοποιός και μοντέλο κατήγγειλε πως διαρρήκτες μπήκαν στην οικία της και αφαίρεσαν βίντεο και φωτογραφίες που αφορούσαν υψηλά ιστάμενο πρόσωπο. Το ίδιο έτος η Ρέι κατήγγειλε σε εφημερίδα πως ενώ είχε κληθεί να παραχωρήσει συνέντευξη στην κρατική τηλεόραση της Βαλένθια, την κλείδωσαν σε ένα δωμάτιο και την εμπόδισαν να εισέλθει στο στούντιο. Η πρώην ερωμένη του Χουάν Κάρλος αρνείται πως έλαβε χρήματα από τον ίδιο ή από κύκλους προσκείμενους στον Ισπανό γαλαζοαίματο ενώ οι τρεις εταιρείες που κατονομάζει ο Βιλαρέχο δεν έχουν κάνει κανένα σχόλιο μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου.

Ειδήσεις σήμερα:

Η Μαίρη Συνατσάκη απαντά με εξώδικο στον Κώστα Τσουρό - «Δεν χρωστάω συγγνώμη σε κανέναν»

Παράταση της χρήσης μάσκας σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς μέχρι το Μάρτιο θα ανακοινώσει ο Μπάιντεν

«Ελπίζει» σε συνάντηση Μπάιντεν - Πούτιν τις επόμενες μέρες το Κρεμλίνο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης