Γκισλέιν Μάξγουελ: Η μαστροπός του Επστάιν έκρυβε την προσωπική της ζωή, αλλά η οικογένειά της λέει ότι είναι αθώα!

Γκισλέιν Μάξγουελ: Η μαστροπός του Επστάιν έκρυβε την προσωπική της ζωή, αλλά η οικογένειά της λέει ότι είναι αθώα!

Η πολύκροτη δίκη της συντρόφου του Τζέφρι Επστάιν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα - Κατηγορείται ότι εντόπιζε και «έσπρωχνε» ανήλικες στον καταδικασμένο παιδόφιλο που αυτοκτόνησε στις φυλακές

maxwell-0
Η οικογένεια της Γκισλέιν Μαξγουέλ, της συντρόφου του Τζέφρι Επστάιν που κατηγορείται ότι συμμετείχε και είχε φτιάξει ένα δίκτυο ανήλικων κοριτσιών που βίαζε ο -νεκρός, πλέον- καταδικασμένος παιδόφιλος, την στηρίζει. Όπως αναφέρουν τα αδέρφια της, είναι αθώα και ήταν και η ίδια ένα θύμα του χειριστικού Επστάιν.

Η πολύκροτη δίκη της πλούσιας κληρονόμου θα ξεκινήσει την Δευτέρα και η ίδια κινδυνεύει να έρθει αντιμέτωπη με σκληρή ποινή. Τα αδέρφια της καταγγέλλουν ότι κρατείται σε απάνθρωπες συνθήκες στη φυλακή στο Μπρούκλιν, που θυμίζουν μεσαίωνα. Κατηγορούν τους φύλακες ότι παρενοχλούν την 60χρονη. Όπως λένε, δεν της επιτρέπουν καν να κοιμηθεί το βράδυ αφού κάθε 15 λεπτά ανάβουν φακό που στοχεύει τα μάτια της και δεν την αφήνουν να κοιμηθεί. Μάλιστα, ένας δικηγόρος, ο Francois Zimeray, με ειδίκευση στα Ανθρώπινα Δικαιώματα, έστειλε σχετικό αίτημα στα Ηνωμένα Έθνη ζητώντας να αποφυλακιστεί άμεσα η Γκισλέιν και να ξεκινήσουν έρευνες για τις συνθήκες κράτησης.

Παρότι τα αδέρφια της παρουσιάζουν μια εικόνα δεμένης οικογένειας, η Μαξγουελ κρατούσε μυστικά και διατηρούσε κρυφή την προσωπική της ζωή. Η οικογένεια έμαθε μόλις πέρυσι ότι η Μάξγουελ είχε παντρευτεί έναν επιχειρηματία και ότι πρόσεχε τα δύο ανήλικα παιδιά του. Και αυτό, το έμαθαν τυχαία όταν είδαν το όνομα του στην εγγύηση για την αποφυλάκιση της.

Τα 6 αδέρφια της Γκισλέιν, έχουν εκκινήσει μια εκστρατεία και υπογραμμίζουν ότι η αδερφή τους είναι αθώα. Όπως λέει ο 65χρονος αδερφός της, Ιαν, κι άλλα μέλη της οικογένειας στέκονται στο πλευρό της αδερφής του, αλλά δεν μπορούν δημοσίως να πάρουν θέση διότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα στους χώρους εργασίας τους. Όσοι δε μίλησαν ανοιχτά για την συγγενή τους, κινδύνεψαν να χάσουν την δουλειά τους.

Τα αδέρφια της, μιλούν με πολύ τρυφερό τρόπο για τον πατέρα τους, Ρόμπερτ Μαξγουελ. Ο αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος, ήταν φτωχός πρόσφυγας από την Τσεχία που κατάφερε να γίνει Βρετανός ήρωας πολέμου, βουλευτής και βαρώνος των media. Τον Νοέμβριου του 1991, πέθανε στο πολυτελές γιοτ του. Αργότερα, ανακαλύφθηκε ότι ο ίδιος είχε πάρει χρήματα από τα συνταξιοδοτικά ταμεία των εταιριών του για να χρηματοδοτήσει τις εταιρίες του, που βρίσκονταν στα πρόθυρα κατάρρευσης.

Τα δύο αδέρφια της Μαξγουέλ, Ίαν και Κέβιν, συμμετείχαν στην οικογενειακή εταιρία – αυτοκρατορία και συνελήφθησαν το 1992 για απάτη. Τρεισήμιση χρόνια αργότερα όμως, αθωώθηκαν. Η οικογένεια βρέθηκε για τελευταία φορά στο Λονδίνο τον Ιούνιο του 2019.



Ειδήσεις σήμερα:

Διακοπή σε ματς του αγγλικού Κυπέλλου επειδή… εμπόδιζε το αυτοκίνητο του διαιτητή!

Νέα οχήματα και συνοριοφύλακες στον Έβρο, επέκταση του φράχτη και στο βάθος δάνεια σε νέους

Άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ έσωσαν τρίχρονη που κατάπιε μπαταρία – Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης