Κάρι Σίμοντς: Έστειλε το δικό της μήνυμα για την βιώσιμη μόδα στη σύνοδο των G20 στη Ρώμη

Κάρι Σίμοντς: Έστειλε το δικό της μήνυμα για την βιώσιμη μόδα στη σύνοδο των G20 στη Ρώμη

«Φωτιά στα κόκκινα» είναι το σχόλιο για την  ενδυματολογική επιλογή της συζύγου του Βρετανού πρωθυπουργού - Η Κάρι είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί με τον Μπόρις Τζόνσον

000_9QN884
Το «μυστικό όπλο» του Βρετανού πρωθυπουργού Μπόρις Τζόνσον είναι η σύζυγός του, Κάρι. Η 33χρονη Κάρι Τζόνσον, που είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί του ζεύγους, «μαγνήτισε» τα βλέμματα το πρωί του Σαββάτου, όταν επισκέφθηκε το Κολοσσαίο, στο περιθώριο της συνόδου των G20 στη Ρώμη.

«Φωτιά στα κόκκινα» η πρώην υπεύθυνη Επικοινωνίας των Τόρις εμφανίστηκε με κόκκινο σακάκι Zara αξίας 70 ευρώ, το οποίο είχε φορέσει πάλι μέσα στον Οκτώβριο σε εκδήλωση στο Μάντσεστερ και φλοράλ φόρεμα σε κόκκινη απόχρωση, που νοίκιασε από την εταιρεία De La Vali για την περίσταση. Την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με κόκκινη τσάντα και κόκκινα παπούτσια με χαμηλό τακούνι.

000_9QN884


Η ενδυματολογική επιλογή της Πρώτης Κυρίας της Βρετανίας μόνο τυχαία δεν ήταν, αφού έτσι θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για την βιώσιμη μόδα αλλά και να προωθήσει την σύνοδο COP26 του ΟΗΕ για το κλίμα στη Γλασκώβη της οποίας οικοδεσπότης είναι ο Μπόρις Τζόνσον.

Κλείσιμο


Οι Πρώτες Κυρίες ξεναγήθηκαν στο Κολοσσαίο

Η Κάρι, ένθερμη υποστηρίκτρια της βιώσιμης μόδας, φαίνεται πως προτιμά το κόκκινο χρώμα, αφού, τουλάχιστον, στις πρόσφατες επίσημες εμφανίσεις της είναι το χρώμα που πρωταγωνιστεί στις ενδυματολογικές της επιλογές. Το πρωί του Σαββάτου η οικοδέσποινα της Ντάουνινγκ Στριτ φωτογραφήθηκε στο Κολοσσαίο της Ρώμης μαζί με τις Πρώτες Κυρίες των αρχηγών κρατών που συνοδεύουν τους συζύγους τους στην Αιώνια Πόλη για τη σύνοδο των G20.

Ανάμεσα τους, η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, η Κιμ Τζέονγκ Σουκ, Πρώτη Κυρία της Νοτίου Κορέας, η κομψή Μπεγκόνια Γκόμες Φερνάντες σύζυγος του Ισπανού πρωθυπουργού, Πέδρο Σάντσεθ και η σύζυγος του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, Εμινέ, η οποία συνδύασε το γαλάζιο της φόρεμα με μαντίλα και μάσκα στην ίδια απόχρωση.



Τις Πρώτες Κυρίες συνόδευσε στο Κολοσσαίο η Μαρία Σερενέλα Καπέλο, σύζυγος του Ιταλού πρωθυπουργού Μάριο Ντράγκι. Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν δεν συμμετείχε στην επίσκεψη στο Κολοσσαίο, όμως αργότερα γευμάτισε με τις υπόλοιπες Πρώτες Κυρίες στην Βίλα Ντόρια Παμφίλι, μια εντυπωσιακή έπαυλη που βρίσκεται στο μεγαλύτερο δημόσιο πάρκο της Ρώμης.

Ειδήσεις σήμερα

Σάλπισε «επίθεση» για το τέταρτο κύμα της πανδημίας - SMS στους ανεμβολίαστους αλλά και για την τρίτη δόση 

Συννεφιασμένος ο καιρός σήμερα και αύριο - Πού αναμένονται βροχές και καταιγίδες

Αυτές είναι οι πιο μισητές μητέρες στην Αγγλία - Τα απίστευτα εγκλήματα κατά των παιδιών τους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης