Κρίστιαν Λίντνερ: Βέρα στο δεξί για 2η φορά βάζει ο αρχηγός των Ελεύθερων Δημοκρατών στη Γερμανία

Κρίστιαν Λίντνερ: Βέρα στο δεξί για 2η φορά βάζει ο αρχηγός των Ελεύθερων Δημοκρατών στη Γερμανία

Ο Κρίστιαν Λίντνερ, που φλερτάρει με το υπουργείο Οικονομικών, ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε και θα παντρευτεί το 2022 την δημοσιογράφο Φράνκα Λέφελντ - Θα συνεχίσει την δημοσιογραφία η Λέφελτ ως σύζυγος υπουργού;

lindner_girlfriend
Ως υπουργός στη μετά Μέρκελ εποχή - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, όπως σχολιάζουν τα γερμανικά ΜΜΕ- ο αρχηγός των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP), Κριστιάν Λίντνερ, θα είναι ο σύζυγος της πανέμορφης δημοσιογράφου του γερμανικού δικτύου «RTL», Φράνκα Λέφελντ. Σήμερα, το ζευγάρι ανακοίνωσε ότι αρραβωνιάστηκε και το 2022 θα ενωθεί με τα δεσμά του γάμου.

32χρονη αγαπημένη του Κριστιάν Λίντνερ είναι επικεφαλής του πολιτικού ρεπορτάζ στο περιοδικό «RTL NEWS», όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ. Λίντνερ και Λέφελτ γνωρίστηκαν το 2018 και έκτοτε είναι αχώριστοι.

Ο αρραβώνας τους πραγματοποιήθηκε στα μέσα Σεπτεμβρίου, την ημέρα των γενεθλίων της Λέφελντ, σε στενό οικογενειακό κύκλο. «Είμαστε πανευτυχείς», υποστηρίζει η μέλλουσα νύφη Φράνκα Λέφελντ αναφερόμενη στον επικείμενο γάμο τους.

Η Λέφελντ κάνει πολιτικό ρεπορτάζ για λογαριασμό του δικτύου «RTL» εδώ και αρκετά χρόνια. Πριν από δύο μήνες, πήρε συνέντευξη από τους υποψηφίους για την Καγκελαρία της Χριστιανικής Ένωσης, Αρμιν Λάσετ και το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα (SPD), Όλαφ Σολτς.



Κλείσιμο
«Δεδομένου ότι είμαστε και οι δύο δημόσια πρόσωπα, είναι σημαντικό για μένα να τονίσω ότι έχω τις δικές μου απόψεις στην ιδιωτική μου ζωή κι ότι είμαι ανεξάρτητη ως δημοσιογράφος», έσπευσε να ξεκαθαρίσει η Φράνκα Λέφελντ. «Ο διαφανής χειρισμός της ιδιωτικής μου ζωής το δείχνει αυτό. Γι' αυτό δεν έχω κάνει αναφορά στο κόμμα των «Ελεύθερων Δημοκρατών» (FDP) στο παρελθόν. Από όσο γνωρίζω και πιστεύω, θα συνεχίσω τη δουλειά μου».

«Είναι απολύτως ξεκάθαρο για μένα ότι η Φράνκα έχει το δικό της επάγγελμα. Την αγαπώ όχι επειδή συμφωνεί μαζί μου, αλλά επειδή είναι ανεξάρτητο πνεύμα», υποστηρίζει από την πλευρά του, ο 42χρονος Λίντνερ.

Στο άκουσμα της χαρμόσυνης είδησης, το γερμανικό δίκτυο «RTL» έσπευσε να συγχαρεί το ζεύγος για τον αρραβώνα. «Αρχικά , θα θέλαμε να συγχαρούμε τη Φράνκα και τον Κρίστιαν Λίντνερ για τον αρραβώνα τους», δήλωσε ο Γκέρχαρντ Κόλενμπαχ, αρχισυντάκτης στο RTL NEWS. «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που η Φράνκα θα συνεχίσει να κάνει ρεπορτάζ για πολιτικά θέματα για λογαριασμό του δικτύου «RTL». «Έχει κάνει όνομα ως δημοσιογράφος με αποκλειστικές πληροφορίες», προσθέτει.



Στο τέλος Αυγούστου, ο Κριστιάν Λίντνερ είχε δηλώσει ότι η μεγαλύτερη επιθυμία του ήταν να κάνει παιδιά κι αυτό μόνο με την Λέφελντ. Το 2018, ο 39χρονος τότε αρχηγός του FDP και η κατά επτά χρόνια μεγαλύτερή του Ντάγκμαρ Ρόζενφελντ, αρχισυντάκτρια στην εφημερίδα «Die Welt», πήραν διαζύγιο ύστερα από επτά χρόνια έγγαμου βίου.

Ο ηγέτης της FDP και η 46χρονη Γερμανίδα δημοσιογράφος παντρεύτηκαν το 2011. Η μελαχρινή δημοσιογράφος έδινε στον Λίντνερ όχι μόνο στιλιστικές συμβουλές αλλά και τον κατηύθυνε στην πολιτική ανοίγοντάς του τις...πόρτες στα ΜΜΕ, όπως είχε σχολιάσει το περιοδικό Spiegel. Μάλιστα, είχε γραφτεί ότι απροκάλυπτα στήριζε τον σύζυγό της.

couple



Ειδήσεις σήμερα

Για πρώτη φορά στο «τραπέζι» η... 4η δόση εμβολίου για τον κορωνοϊό από το αμερικανικό CDC

Χωρίς παρελάσεις και ο νομός Κιλκίς για την 28η Οκτωβρίου

Σύσσωμη η ΚΟ του ΚΙΝΑΛ στο λαϊκό προσκύνημα της σορού της Φώφης Γεννηματά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης