Μητροκτόνος αποβλήθηκε από δικαστήριο της Αργεντινής επειδή... νιαούριζε

Μητροκτόνος αποβλήθηκε από δικαστήριο της Αργεντινής επειδή... νιαούριζε

Ο άντρας που κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας και τη θείας του είχε ρωτήσει το δικαστήριο αν μπορούσε να πάρει μαζί του τις γάτες του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου κρατείται

f6f95db7aa23e4e72e0547f67afd3709
Κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας και της θείας του στην Αργεντινή. Το αξιοπερίεργο είναι ότι μέσα ενημέρωσης τού έχουν δώσει το παρατσούκλι «άνδρας-γάτα», αφότου αποβλήθηκε από αίθουσα δικαστηρίου στην πόλη Μεντόζα, καθώς αρνήθηκε να υπακούσει την εντολή της δικαστή να σταματήσει να... νιαουρίζει σαν αιλουροειδές κατά τη διάρκεια της δίκης του.

Ο Νίκολας Τζιλ Πέρεγκ, ο οποίος κατάγεται από το Ισραήλ, κατηγορείται για διπλή ανθρωποκτονία συγγενών του, όταν εκείνοι τον επισκέφθηκαν από το Ισραήλ το 2019.

Ο Τζιλ Πέρεγκ είχε ρωτήσει προηγουμένως την δικαστή αν μπορούσε να έχει μαζί του τις γάτες του στο ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου κρατείται κατά τη διάρκεια της δίκης του. Βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από το γραφείο του εισαγγελέα της Μεντόζα δείχνει τον κατηγορούμενο στο δικαστήριο να αρχίζει να μιμείται το νιαούρισμα μιας γάτας, ενώ αρνιόταν να απαντήσει σε ερωτήσεις του εισαγγελέα.

«Κύριε Τζιλ Πέρεγκ, πριν την είσοδο του σώματος των ενόρκων, σας προειδοποίησα ότι αν θέλετε να παραμείνετε στην δικαστική αίθουσα, θα πρέπει να το κάνετε σιωπηλά, με σεβασμό και με ευπρέπεια», είπε η δικαστής Λόρα Γκαγιάργδο πριν τον αποβάλει από την αίθουσα.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι οι δικηγόροι του αναμένεται να ζητήσουν από το δικαστήριο ο πελάτης τους να κηρυχθεί διανοητικά ανίκανος.

Ειδήσεις σήμερα

Καταδίωξη στο Πέραμα: Γιατί το Κέντρο της ΕΛ.ΑΣ. έδωσε εντολή «τέλος, απομακρυνθείτε»

Άλκης Δαυίδ: «Δεν έχω δισεκατομμύρια, τους κορόιδεψα όλους» - Η σεξουαλική παρενόχληση, η κάνναβη και οι αποζημιώσεις

Τζένα Μπέντλεϊ: Η «βασίλισσα του OnlyFans» περιγράφει ένα πάρτι στην έπαυλη του Playboy - «Celebrities έκαναν σεξ παντού»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης