ΗΠΑ: Απολυμένος εργάτης πυροβόλησε και σκότωσε έναν υπάλληλο σε ανελκυστήρα σιτηρών στη Νεμπράσκα - Νεκρός και ο δράστης

ΗΠΑ: Απολυμένος εργάτης πυροβόλησε και σκότωσε έναν υπάλληλο σε ανελκυστήρα σιτηρών στη Νεμπράσκα - Νεκρός και ο δράστης

Ο 61χρονος Μάξ Χόσκινσον, από το Σουπίριορ, απολύθηκε από τον ανελκυστήρα σιτηρών την Πέμπτη - Επέστρεψε λίγη ώρα μετά με ένα πιστόλι και πυροβόλησε τρία άτομα

νεμπρασκα
Ένας άνδρας που είχε απολυθεί από ανελκυστήρα σιτηρών στη Νεμπράσκα των ΗΠΑ την Πέμπτη επέστρεψε με ένα όπλο και πυροβόλησε τρία άτομα, σκοτώνοντας έναν, προτού τον πυροβολήσει και τον σκοτώσει ένας άλλος υπάλληλος, δήλωσε η Πολιτειακή Περίπολος της Νεμπράσκα.

Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν στο συγκρότημα αγροτικών εγκαταστάσεων Agrex στο Σουπίριορ, μια πόλη στη νοτιοανατολική Νεμπράσκα κοντά στα σύνορα με το Κάνσας.

Μια προκαταρκτική έρευνα έδειξε ότι ο 61χρονος Μάξ Χόσκινσον, από το Σουπίριορ, απολύθηκε από τον ανελκυστήρα σιτηρών την Πέμπτη. Επέστρεψε γύρω στις 2 το μεσημέρι (τοπική ώρα) με ένα πιστόλι και πυροβόλησε τρία άτομα, είπε η περίπολος.

Ένας άλλος υπάλληλος πήρε ένα κυνηγετικό όπλο από ένα γραφείο και πυροβόλησε τον Χόσκινσον, ο θάνατος του οποίου διαπιστώθηκε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις αρχές.

Ένα από τα θύματα που πυροβόλησε ο Χόσκινσον πέθανε στο σημείο. Ένας άλλος μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο στο Λίνκολν με τραύματα που θεωρούνται απειλητικά για τη ζωή του. Το τρίτο άτομο νοσηλεύτηκε και πήρε εξιτήριο.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Δεν έγιναν γνωστά ονόματα των θυμάτων ή περισσότερες λεπτομέρειες.


Ειδήσεις σήμερα:

Επίθεση με βιτριόλι: Ενοχή για απόπειρα ανθρωποκτονίας πρότεινε ο εισαγγελέας για την Κακαράντζουλα

Γκάμπι Πετίτο: Στον καταζητούμενο Λόντρι ανήκουν τα λείψανα που βρέθηκαν σε πάρκο της Φλόριντα - Δείτε φωτογραφίες

Σεισμός στη Νέα Ζηλανδία: «Ταράχθηκε» η πρωθυπουργός την ώρα της ενημέρωσης για τον κορωνοϊό - Δείτε βίντεο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης