ΗΠΑ: Η θέση του Λευκού Οίκου για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η έξοδος του Μπάιντεν χωρίς μάσκα - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Η θέση του Λευκού Οίκου για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η έξοδος του Μπάιντεν χωρίς μάσκα - Δείτε βίντεο

«Οι άνθρωποι δεν πρέπει να επικεντρώνονται υπερβολικά σε στιγμές που δεν αντικατοπτρίζουν την γενικότερη πολιτική», είπε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου για να δικαιολογήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ

ψακι_μασκα
Η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Τζεν Ψάκι, δικαιολόγησε τη Δευτέρα την απόφαση του Τζο Μπάιντεν να μην φορέσει μάσκα μέσα σε εστιατόριο της Ουάσιγκτον,  μετά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε η εμφάνισή του προέδρου των ΗΠΑ και της πρώτης κυρίας να αψηφίσουν τις εντολές που ο ίδιος καλεί τους Αμερικανούς πολίτες να συμμορφωθούν.

Ο Μπάιντεν φωτογραφήθηκε περπατώντας στο εστιατόριο «Fiola Mare» στην Ουάσιγκτον το Σάββατο το βράδυ χωρίς μάσκα, ενώ το ίδιο έκανε και όταν αποχώρησε μαζί με την Τζιλ Μπάιντεν, η οποία επίσης δεν φορούσε μάσκα προστασίας από τον κορωνοϊό.



«Νομίζω ότι αυτό στο οποίο αναφέρεστε είναι μια φωτογραφία τους να βγαίνουν από ένα εστιατόριο αφού έφαγαν, με μάσκα στο χέρι - όπου δεν την είχαν βάλει ακόμα», είπε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου στην καθημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Κλείσιμο


«Θα έλεγα, φυσικά, ότι υπάρχουν στιγμές που όλοι δεν βάζουμε ξανά μάσκες όσο γρήγορά απαιτείται», πρόσθεσε.  «Δεν νομίζω ότι πρέπει να κοιτάμε το δέντρο γιατί θα χάσουμε το δάσος που δεν είναι άλλο από το να εμβολιάσουμε περισσότερους ανθρώπους, να βεβαιωθούμε ότι τα σχολεία και οι εταιρείες σε όλη τη χώρα μπορούν να κρατήσουν περισσότερους ανθρώπους ασφαλέστερους. Οι άνθρωποι δεν πρέπει να επικεντρώνονται υπερβολικά σε χρονικές στιγμές που δεν αντικατοπτρίζουν την γενικότερη πολιτική», σημείωσε η Τζεν Ψάκι.


Ειδήσεις σήμερα:

Ο Γρηγόρης Πετράκος (με rapid test) έκανε πρεμιέρα στο εμβολιασμένο κοινό του

GNTM 4: Το διαδραστικό μάθημα της Κουλιανού, το «catwalk battle» και η συγκίνηση του top model των '90s - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Κάμερα ασφαλείας έχει... συλλάβει τον ύποπτο για τη δολοφονία του βουλευτή Ντέιβιντ Άμες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης