Επίθεση στο μετρό της Τάιμς Σκουέρ: Όρμηξε και την έσπρωξε πάνω στον συρμό που ερχόταν - Δείτε βίντεο

Επίθεση στο μετρό της Τάιμς Σκουέρ: Όρμηξε και την έσπρωξε πάνω στον συρμό που ερχόταν - Δείτε βίντεο

Λίγες ώρες αργότερα, στον ίδιο σταθμό, ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι - «Η κατάσταση εδώ είναι η ίδια με εκείνη που επικρατούσε το '80» λέει αυτόπτης μάρτυρας

push
Τη φρικιαστική στιγμή που μια γυναίκα όρμηξε πάνω σε μια άλλη και την έσπρωξε πάνω στον συρμό, καθώς αυτός έφτανε στον σταθμό μετρό της Τάιμς Σκουέρ στη Νέα Υόρκη, καταγράφει ένα βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.

Η κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στην αποβάθρα του σταθμού κατέγραψε την επίθεση που δέχτηκε μια γυναίκα 42 ετών (σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία τελείως απρόκλητα) την ώρα που περίμενε για να επιβιβαστεί στον συρμό. Η δράστιδα, της οποίας το πρόσωπο φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο, δεν έχει συλληφθεί ακόμα και αναζητείται από τις Αρχές. Όσο για το θύμα της επίθεσης, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στο πρόσωπο (από το χτύπημα στο βαγόνι) και η κατάστασή της χαρακτηρίζεται πλέον σταθερή από τους γιατρούς.

Σύμφωνα με την Daily Mail το περιστατικό αυτό συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Λίγες ώρες αργότερα, στον ίδιο σταθμό μετρό, ένας άνδρας αυτοπυροβολήθηκε στο πόδι. Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα, πρόκειται για το τρίτο συμβάν με πυροβολισμούς που σημειώνεται φέτος στο μετρό της Τάιμς Σκουέρ, ένα σημείο απ' όπου περνούν καθημερινά εκατομμύρια άνθρωποι, ντόπιοι και τουρίστες.




Ένας αυτόπτης μάρτυρας της επίθεσης που δέχτηκε η γυναίκα δήλωσε ότι αυτού του είδους οι σκηνές έχουν πάψει να τον εκπλήσσουν. «Η κατάσταση εδώ είναι όπως εκείνη που επικρατούσε τη δεκαετία του '80» είπε στον σταθμό ABC 7.

«Πρέπει να είσαι πολύ μοχθηρός για να μπορέσεις να σπρώξεις κάποιον πάνω σε κινούμενο συρμό. Γιατί να το κάνει κάποιος αυτό; Δεν το καταλαβαίνω, αλλά είναι φρικτό» είπε ένας άλλος επιβάτης, ονόματι CJ Stewart στο CBS 2.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με μαρτυρίες ατόμων που ήταν μπροστά στο περιστατικό, η στιγμή που επέλεξε να επιτεθεί η δράστιδα δεν ήταν τυχαία, αφού έδειχνε να περιμένει για την στιγμή που θα κατέφθανε ο συρμός. Στη συνέχεια, πετάχτηκε σαν ελατήριο από τη θέση της, έσπρωξε την ανυποψίαστη γυναίκα και τράπηκε σε φυγή.

«Είναι μια γερή υπενθύμιση να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα και να βρίσκεσαι πάντα σε επιφυλακή στη Νέα Υόρκη», δήλωσε σε τοπικό μέσο ένας κάτοικος του Γουεστ Βίλατζ, σχολιάζοντας το σοκαριστικό συμβάν.


Ειδήσεις σήμερα:

Facebook: Πώς από «παγκόσμιο αγαθό» έγινε «οικουμενικός κίνδυνος»

Με ευρύτερη πλειοψηφία εγκρίθηκε η αμυντική συμφωνία Ελλάδας – Γαλλίας

Οι μάρτυρες «καίνε» την Έφη: Η κατάθεση του 40χρονου και τα μηνύματα που έστελνε στην Ιωάννα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης