Τρόμος κατά την απογείωση: Αεροπλάνο παίρνει φωτιά αφού χτύπησε πουλί στο αεροδρόμιο του Νιού Τζέρσεϊ - Δείτε βίντεο

Τρόμος κατά την απογείωση: Αεροπλάνο παίρνει φωτιά αφού χτύπησε πουλί στο αεροδρόμιο του Νιού Τζέρσεϊ - Δείτε βίντεο

Δυο από τους επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες

σπιριτ1
Μια τρομακτική εμπειρία έζησαν οι επιβάτες της πτήσης της Spirit Airlines από την Ατλάντικ Σίτι με προορισμό το Φορτ Λόντερντεϊλ. Το αεροσκάφος την ώρα που επιτάχυνε για να απογειωθεί χτύπησε ένα «μεγάλο πουλί», με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη στον κινητήρα.

Όπως φαίνεται στο βίντεο του ABC News από το αεροπλάνο άρχισαν να βγαίνουν καπνοί και φλόγες, ενώ οι επιβάτες αναγκάστηκαν να το εκκενώσουν από τη φουσκωτή τσουλήθρα διάσωσης στην μπροστά πόρτα.



Το περιστατικό αναφέρθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, με την αεροπορική εταιρεία να ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι "επαινούν" το πλήρωμά τους "για την ταχεία και ασφαλή αντιμετώπιση της κατάστασης". Σύμφωνα με την ανακοίνωση δυο από τους επιβάτες τραυματίστηκαν ελαφρά και χρειάστηκε να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αεροπλάνο παίρνει φωτιά αφού χτύπησε πουλί στο αεροδρόμιο του Νιού Τζέρσεϊ


Η αεροπορική εταιρεία δήλωσε ότι οι επισκέπτες έλαβαν πλήρεις επιστροφές χρημάτων, ένα μελλοντικό κουπόνι ταξιδιού και την επιλογή να ταξιδέψουν στο Φορτ Λόντερντεϊλ με άλλο αεροπλάνο.

"Το Spirit A320 αναχωρούσε από το ACY για το Ft. Lauderdale, Florida. Περίπου στις 5:49 μ.μ., ο κινητήρας του αεροσκάφους πήρε φωτιά στον διάδρομο 13-31. Στο αεροπλάνο βρισκόντουσαν 109 άτομα: 102 επιβάτες και 7 μέλη του πληρώματος. Όλοι απομακρύνθηκαν με επιτυχία από το αεροπλάνο. Προς το παρόν, έχουμε 2 αναφορές για μικρούς τραυματισμούς που απαιτούσαν ιατρική μεταφορά. Δεν αναφέρονται άλλοι τραυματισμοί. Το αεροδρόμιο είναι προς το παρόν κλειστό. Το αεροπλάνο εξακολουθεί να βρίσκεται στον διάδρομο, αλλά η φωτιά έχει σβήσει. Το αεροπλάνο θα παραμείνει εκεί εν αναμονή της έρευνας από το NTSB & το FAA ».

Κλείσιμο
Ο κυβερνήτης του Νιου Τζέρσεϊ, Φιλ Μέρφι, έγραψε στο Twitter ότι «δεν υπήρξαν σοβαροί τραυματισμοί».




Ειδήσεις σήμερα

Pandora Papers: Μαύρο χρήμα δισεκατομμυρίων στις offshore των ισχυρών - Από τις μπίζνες του Μπλερ στο νόθο παιδί του Πούτιν

Ακραία η φτώχεια στη Βραζιλία: Συγκλονίζουν εικόνες ανθρώπων που ψάχνουν για φαγητό στα κουφάρια ζώων

Κυκλώματα πωλούν πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού μέσω διαδικτύου - Η ταρίφα φτάνει τα 200 ευρώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης