O Ερντογάν πήγε για... μπάσκετ, μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία του - Δείτε βίντεο

O Ερντογάν πήγε για... μπάσκετ, μετά τα δημοσιεύματα για την υγεία του - Δείτε βίντεο

Με τον τρόπο του θέλησε να διαψεύσει δημοσιεύματα που  έλεγαν ότι η υγεία του Τούρκου προέδρο είναι κρίσιμη - «Γυμνάζομαι τρεις φορές την εβδομάδα», σημειώνει στο μήνυμα του

erdogan-2048x1138_2

Να αποδείξει ότι σφύζει από υγεία θέλησε ο πρόεδρος της Τουρκίας, μόλις μια ημέρα μετά το δημοσίευμα του foreign policy ότι η υγεία του είναι σε σοβαρή κατάσταση.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μοιράστηκε ένα βίντεο που παίζει μπάσκετ. Στο μήνυμα του σημειώνει: «Η άσκηση είναι πολύ σημαντική για την υγεία. Προσπαθώ επίσης να ασκούμαι τρεις ημέρες την εβδομάδα. Πρέπει να έχουμε άφθονη κίνηση».


Σε χθεσινό δημοσιεύμα του το Foreign Policy, ανέφερε πως «ο Ταγίπ Ερντογάν μπορεί να είναι πολύ άρρωστος για να συνεχίσει να ηγείται της Τουρκίας». Ο αρθογράφος μάλιστα, υποστήριζε ότι η υγεία του είναι τόσο ευάλωτη που ενδέχεται να μην θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Τους τελευταίους μήνες, εμφανίστηκε μια σειρά βίντεο στα οποία ο Τούρκος ηγέτης δεν είχε καλή εμφάνιση. Σε ένα κλιπ, για παράδειγμα, ο Ερντογάν φαίνεται να χρειάζεται τη βοήθεια της γυναίκας του. Σε ένα άλλο, φαίνεται  να δυσκολεύεται να περπατήσει στο μαυσωλείο του ιδρυτή της Τουρκίας Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ. Σε ένα τρίτο βίντεο που έλαβε μεγάλη προσοχή τον περασμένο Ιούλιο, ο Ερντογάν φαίνεται να μπερδεύει τα λόγια του κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού χαιρετισμού για τα μέλη του ΑΚΡ.



Ειδήσεις σήμερα

Τραγουδιστής είχε παραγγείλει κοκαΐνη με παράδοση στο... αυτοκίνητό του!

Αφγανιστάν: Βομβιστική επίθεση με «πολλά θύματα» σε τζαμί στην Καμπούλ

Το Χόλιγουντ ξανά στην Ελλάδα: Μέγκαν Φοξ, Τζέισον Στέιθαμ και Άντι Γκαρσία έρχονται Θεσσαλονίκη

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης