Kινηματογραφική διάρρηξη στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Μέσι στο Παρίσι

Kινηματογραφική διάρρηξη στο ξενοδοχείο που διαμένει ο Μέσι στο Παρίσι

Οι δράστες μπήκαν από την οροφή του υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο Παρίσι και «άρπαξαν» χιλιάδες ευρώ σε μετρητά  και κοσμήματα -  Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των διαρρηκτών - Η συμμορία απέσπασε χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα

000_9KX64W
Στο «μάτι» έβαλαν διαρρήκτες το πολυτελές ξενοδοχείο όπου διαμένει ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Λιονέλ Μέσι.

'Όπως γράφει η γερμανική εφημερίδα «Bild», o Αργεντινός άσσος της στρογγυλής θεάς και η οικογένειά του, διαμένουν στο υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Royal Monceau de Paris».

Η συμμορία απέσπασε χιλιάδες ευρώ σε μετρητά και κοσμήματα από τέσσερα συνολικά δωμάτια του ξενοδοχείου.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις κινήσεις των διαρρηκτών.

Θυμίζοντας κινηματογραφική ταινία, δύο διαρρήκτες μπήκαν στο κτίριο από την οροφή του ξενοδοχείου.

283987527
To υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Royal Monceau de Paris»
Κλείσιμο


Στη συνέχεια παραβίασαν μία κλειδωμένη μπαλκονόπορτα στον έκτο όροφο - μόλις έναν όροφο πάνω από το δωμάτιο όπου μένει ο Μέσι.

Μετά την άφιξη του σούπερ σταρ στο ξενοδοχείο, τα μέτρα ασφαλείας ενισχύθηκαν χωρίς όμως αποτέλεσμα, όπως επισημαίνει η γερμανική εφημερίδα.

Μία ένοικος του ξενοδοχείου διαμαρτυρήθηκε στην διεύθυνση για τα μέτρα ασφαλείας και δήλωσε ότι της έκλεψαν ένα κολιέ, αξίας 3.500 ευρώ, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια αξίας, σχεδόν 600 ευρώ και περίπου 2.300 ευρώ σε μετρητά.

Μιλώντας στην βρετανική εφημερίδα «Sun» είπε χαρακτηριστικά:

«Αν πληρώνεις μία περιουσία για ένα κομψό και ασφαλές ξενοδοχείο και μπορεί να εισβάλει κάποιος στο δωμάτιό σου, αυτό είναι πολύ ανησυχητικό...Η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι, από τις κάμερες παρακολούθησης, εντόπισε δύο άνδρες με μια τσάντα στην οροφή του ξενοδοχείου , αλλά δεν μπορεί να τους αναγνωρίσει».

Ο Μέσι, πάντως, δεν έχει κάνει προς το παρόν δηλώσεις σχετικά με την διάρρηξη.

Η σουίτα που φιλοξενεί την οικογένεια Μέσι φθάνει τα 350 τ.μ. και εξασφαλίζει την ιδιωτικότητα που χρειάζεται ένας σούπερ σταρ καθώς είναι απομονωμένη από τα υπόλοιπα διαμερίσματα.

Το ημερήσιο κόστος της σουίτας αγγίζει τα 20.000 ευρώ, ποσό για το οποίο δεν ιδρώνει το αυτί του ιδιοκτήτη της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος έχει προσφέρει ένα παχυλό συμβόλαιο στον Μέσι για να τον φέρει στο Παρκ ντε Πρενς.

Η σουίτα της οικογένειας Μέσι διαθέτει τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, τρία μπάνια, ιδιωτικό γυμναστήριο και... επτά τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας.ληλα, ο Μέσι και η οικογένειά του έχουν στη διάθεσή τους επί 24 ώρες έναν σοφέρ για να τους μεταφέρει όπου επιθυμούν κι ένα σεφ για να τους μαγειρεύει.

Μπορούν πάντως να γευματίσουν και σε ένα από τα επτά εστιατόρια που διαθέτει το ξενοδοχείο είτε να χαλαρώσουν στην πισίνα και στο σπα.

Από τον Αύγουστο, το αστέρι της Παρί Σεν Ζερμέν ζει με τη σύζυγό του Αντονέλα και τα τρία παιδιά τους Τιάγκο, Ματέο και Τσίρο στο ξενοδοχείο, όχι μακριά από την «Αψίδα του Θριάμβου», με πολλούς οπαδούς του να συγκεντρώνονται καθημερινά μπροστά για να τον δουν απο κοντά.

Ειδήσεις σήμερα

Ανιψιά Θεοδωράκη: «Ήξερα από 13 ετών ότι ο Νίκος Κουρής είναι γιος του Μίκη»

Γερμανία: Παραίτηση Λάσετ ζητά η πλειοψηφία των πολιτών

Πρώην μποξέρ, σελέμπριτις και... ένας φυλακισμένος: Ξεκίνησε το «τσίρκο» της προεκλογικής περιόδου στις Φιλιππίνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης