Γκάμπι Πετίτο: Θρίλερ με τη σορό σε πάρκο - Έρευνες στο πατρικό του άφαντου αρραβωνιαστικού της

Γκάμπι Πετίτο: Θρίλερ με τη σορό σε πάρκο - Έρευνες στο πατρικό του άφαντου αρραβωνιαστικού της

Αυτόπτης μάρτυρας κατήγγειλε στο «911» ότι είχε δει τον Μπράιαν Λόντρι να χαστουκίζει την 22χρονη, λίγες εβδομάδες πριν την εξαφάνισή της - Έρευνες στο πατρικό του - Αναμένεται η επίσημη ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε σε πάρκο του Ουαϊόμινγκ

gabbyy1
Δυνάμεις του FBI έκαναν έρευνες στο σπίτι των γονιών του αρραβωνιαστικού της Γκάμπι Πετίτο, Μπράιαν Λόντρι, στη Φλόριντα, την ώρα που η οικογένειά της αναμένει την επίσημη ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε στο εθνικό πάρκο του Ουαϊόμινγκ -σε περιοχή, δηλαδή, κοντά στο σημείο όπου το ζευγάρι είχε θεαθεί τελευταία φορά μαζί, κατά τη διάρκεια ενός road trip ανά τις ΗΠΑ.

Το γραφείο του FBI στην Τάμπα έγραψε στο Twitter ότι εκτελεί ένα «ένταλμα έρευνας που εξέδωσε δικαστήριο», σχετικό με την έρευνα για την Πετίτο.

#GABBYPETITO #BREAKING: Crime Scene Tape Around Brian Laundrie's Home




Κλείσιμο
Η αστυνομία στο Νορθ Πορτ, στη Φλόριντα, δήλωσε νωρίτερα σήμερα ότι η έρευνα για τον Μπράιαν Λόντρι μετατοπίστηκε από το Καταφύγιο του Κάρλτον, μια τεράστια φυσική έκταση κοντά στο Νορθ Πορτ, στις δυτικές ακτές της Φλόριντα, την οποία «χτένιζαν» τις τελευταίες ημέρες οι δυνάμεις επιβολής του νόμου.

Η οικογένεια του Λόντρι είπε πως πίστευε ότι εκείνος είχε πάει στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα, σύμφωνα με την αστυνομία.

«Πιστεύουμε αυτή τη στιγμή ότι έχουμε εξαντλήσει όλα τα σημεία πρόσβασης κατά την έρευνα της περιοχής» ανέφερε σήμερα το αστυνομικό τμήμα. «Οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου συνεχίζουν να αναζητούν τον Μπράιαν Λόντρι».

Gabby2

gabby_petito_anakoinwsi



Η αστυνομία και το FBI γνωστοποίησαν χθες πως βρήκαν μία σορό «που ταιριάζει» στα χαρακτηριστικά της 22χρονης Πετίτο, η εξαφάνιση της οποίας έχει συγκλονίσει τις ΗΠΑ. Ο χώρος όπου βρέθηκε η σορός δεν απέχει πολύ από το σημείο, όπου ένα ζευγάρι μπλόγκερ κατέγραψε το βανάκι του ζευγαριού, το οποίο έδειχνε εγκαταλελειμμένο, σε έναν δρόμο κοντά στο Σπρεντ Κρικ, το βράδυ της 27ης Αυγούστου, δύο ημέρες αφότου η Πετίτο επικοινώνησε για τελευταία φορά με την οικογένειά της.

Search continues for Gabby Petito's fiancé as his family calls discovery of body "heartbreaking"


Ο πατέρας της 22χρονης Τζόζεφ Πετίτο ανήρτησε μια φωτογραφία της κόρης του στο Twitter, όπου διακρίνεται η κοπέλα να στέκεται μεταξύ δύο ζωγραφισμένων φτερών, με λεζάντα μια ραγισμένη καρδιά και την φράση: «Άγγιξε τον κόσμο».

Την ίδια ώρα, στα social media έχει ουσιαστικά ξεκινήσει μια «εκστρατεία» εντοπισμού του Μπράιαν Λόντρι, καθώς θεωρείται υπαίτιος για την εξαφάνιση -και, ενδεχομένως, τη δολοφονία- της Γκάμπι Πετίτο. Πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι η τρομακτική αλήθεια θα αποκαλυφθεί, όταν ο Λόντρι πέσει στα χέρια των Αρχών.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με το Fox News, ένας άντρας τηλεφώνησε στο «911» και ενημέρωσε τις Αρχές ότι είχε δει τον Λόντρι να χαστουκίζει την Πετίτο, λίγες εβδομάδες πριν από την εξαφάνιση της 22χρονης κοπέλας.





Ειδήσεις σήμερα:

Χρειάζονται ακόμη 1.000.000 εμβολιασμοί - Σήμερα οι ανακοινώσεις για την 3η δόση

Πάτρα: Ώρες αγωνίας για τον 6χρονο που τραυματίστηκε στον αγώνα καρτ - Πέντε συλλήψεις - Δείτε βίντεο

AUKUS: Στο βρόντο οι προσπάθειες κατευνασμού της Γαλλίας από τους «τρεις» - Πού στρέφεται τώρα ο Μακρόν
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης