Απίστευτες εικόνες στην Ευρωβουλή: Το έριξαν στο... πλέξιμο την ώρα που μιλούσε η Φον Ντερ Λάιεν - Βίντεο

Απίστευτες εικόνες στην Ευρωβουλή: Το έριξαν στο... πλέξιμο την ώρα που μιλούσε η Φον Ντερ Λάιεν - Βίντεο

Οι εικόνες καταγράφηκαν σε κάμερα κινητού, την ώρα που η Φον Ντερ Λάιεν εκφωνούσε την ομιλία της για την «Κατάσταση της Ένωσης»

komision1
Η ομιλία της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής δεν φάνηκε να τους συγκίνησε ιδιαίτερα. Στο «χόμπι» του πλεξίματος επιδόθηκαν δύο επίτροποι της Κομισιόν, ενώ η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν μιλούσε για το μέλλον της Ευρώπης.


Οι απίστευτες εικόνες καταγράφηκαν σε κάμερα κινητού, στο ευρωκοινοβούλιο στο Στρασβούργο, την ώρα που η Φον Ντερ Λάιεν εκφωνούσε την ομιλία της για την «Κατάσταση της Ένωσης» ανακοινώνοντας νόμους κατά της σεξιστικής βίας, στόχους για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής, για τη μεταρρύθμιση της φορολόγησης πανευρωπαϊκά, για την ευρωπαϊκή άμυνα, το ταμείο ανάκαμψης και την εκστρατεία εμβολιασμού.


Κλείσιμο
Η Δανή Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδια για τον Ανταγωνισμό και την Ψηφιακή Πολιτική, Μαργκρέτε Βεστάγκερ και η Σουηδή επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Ίλβα Γιόχανσον βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν από τις τσάντες τους τις βελόνες πλεξίματος και κουβάρια μαλλί και να πιάσουν… δουλειά.

H Γιόχανσον, πάντως, έχει ήδη δείξει στο παρελθόν το ταλέντο της στο πλέξιμο σε συνεδριάσεις της Ευρωβουλής, αλλά και στη διάρκεια ταξιδιών της, ενώ πέρυσι χάρισε από ένα ζευγάρι κάλτσες στους συναδέλφους της επιτρόπους στην Κομισιόν.
Ειδήσεις σήμερα:

Στενεύει ο κλοιός για τον πρίγκιπα Άντριου - Τα έγγραφα που αποδεικνύουν την ενοχή του στάλθηκαν στο «κρησφύγετό» του στο Μπαλμόραλ

Στα 2.422 τα νέα κρούσματα - 364 οι διασωληνωμένοι, 37 θάνατοι

Δικαστήρια: Με πιστοποιητικό Covid λειτουργούν από αύριο - Πότε επιτρέπεται το self test
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης