Ισραήλ: Αεροπορικά πλήγματα σε θέσεις στον Λίβανο από όπου εκτοξεύθηκαν ρουκέτες - Δείτε βίντεο

Ισραήλ: Αεροπορικά πλήγματα σε θέσεις στον Λίβανο από όπου εκτοξεύθηκαν ρουκέτες - Δείτε βίντεο

Λίγη ώρα μετά την εκτόξευση των τουλάχιστον τριών ρουκετών χθες το μεσημέρι, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωνε πως ανταπέδωσε με πυρά πυροβολικού κατά του λιβανικού εδάφους - Οι ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρξαν θύματα

israel_lebanon
Μαχητικά της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας διεξήγαγαν επιδρομές εναντίον περιοχών στον Λίβανο από όπου εκτοξεύθηκαν χθες Τετάρτη ρουκέτες εναντίον της επικράτειας του Ισραήλ, ανέφερε τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα ο ισραηλινός στρατός.

«Νωρίτερα εκτοξεύθηκαν ρουκέτες από τον Λίβανο στο ισραηλινό έδαφος. Σε αντίδραση, μαχητικά έπληξαν τις θέσεις από όπου εκτοξεύθηκαν και υποδομές που χρησιμοποιούνται από τρομοκρατικές οργανώσεις στον Λίβανο», ανέφερε ανακοινωθέν του ισραηλινού στρατού.



Λίγη ώρα μετά την εκτόξευση των τουλάχιστον τριών ρουκετών χθες το μεσημέρι, ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωνε πως ανταπέδωσε με πυρά πυροβολικού κατά του λιβανικού εδάφους.

Κλείσιμο


Οι ισραηλινές υπηρεσίες πρώτων βοηθειών διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρξαν θύματα.

Ήχησαν σειρήνες για επικείμενη επίθεση με ρουκέτες σε ισραηλινές κοινότητες που βρίσκονται κοντά στην μεθόριο με τον Λίβανο, ανάμεσά τους και στην Κιριάτ Σιμόνα.

Η περιοχή της μεθορίου των δύο κρατών παραμένει σχετικά ήρεμη μετά τον πόλεμο του 2006 ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χεζμπολάχ. Ωστόσο, μικρές παλαιστινιακές οργανώσεις εκτοξεύουν σποραδικά ρουκέτες κατά του ισραηλινού εδάφους από το βόρειο τμήμα του Λιβάνου, με τον ισραηλινό στρατό να ανταποδίδει συνήθως εξαπολύοντας πυρά πυροβολικού.


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στη Βόρεια Εύβοια: Ανέγγιχτη παρέμεινε η Ιερά Μονή Οσίου Δαυίδ στο πέρασμα της πυρκαγιάς - Δείτε βίντεο

Βρετανία: Αίρεται η υποχρέωση καραντίνας για όσους επιστρέφουν από τη Γαλλία - Στην «πράσινη λίστα» επτά ευρωπαϊκές χώρες

Ολυμπιακοί Αγώνες: Στην Αθήνα ο «χρυσός» Μίλτος Τεντόγλου - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης