Πρίγκιπας Χάρι: Σε ποιον συγγραφέα άνοιξε την καρδιά του;

Πρίγκιπας Χάρι: Σε ποιον συγγραφέα άνοιξε την καρδιά του;

«Δεν το γράφω αυτό το βιβλίο ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έγινα», αναφέρει στο σημείωμα που έδωσε στην κυκλοφορία ο εκδότης - Δεν είχε ιδέα για την βιογραφία το Παλάτι του Μπάκιγχαμ

prince-harry-arthro
Πλήρη μεσάνυχτα είχε το Παλάτι του Μπάκιγχαμ για την βιογραφία του πρίγκιπα Χάρι που είναι έτοιμη να κυκλοφορήσει στο τέλος του 2022 την ώρα που τα βρετανικά ΜΜΕ εστιάζουν στο προφίλ του συγγραφέα που άνοιξε την καρδιά του ο «αντάρτης» των βρετανικών ανακτόρων.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα «Sun», ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρολος, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για την συγγραφή των «χρυσών» απομνημονευμάτων του υιού του.
Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ έχει ήδη λάβει μία προκαταβολή για την συγγραφή της βιογραφίας του, με τον ίδιο να επισημαίνει ότι θα την δωρίσει σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Πηγές αναφέρουν στη βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» ότι, η προκαταβολή που πιθανότατα έχει βάλει ήδη στην τσέπη, ανέρχεται σε 20 εκατομμύρια δολάρια.

Θα είναι «μία ενδόμυχη και εγκάρδια βιογραφία για μία από τις πιο συναρπαστικές παγκόσμιες προσωπικότητες της εποχής μας», αναφέρει στο δελτίο Τύπου ο εκδοτικός οίκος «Penguin Random House», που έχει αναλάβει την προώθηση του βιβλίου.
Για την βιογραφία του, ο πρίγκιπας Χάρι εμπιστεύτηκε τυφλά τον διάσημο και βραβευμένο με Πούλιτζερ Αμερικανό δημοσιογράφο, Τζον Τζόζεφ Μέρινγκερ.

Ο πρίγκιπας Χάρι έχει ήδη πουλήσει τα δικαιώματα της βιογραφίας του η οποία περιέχει πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του με την βασιλική οικογένεια στον εκδοτικό οίκο.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Daily Mail», ο δημοσιογράφος, που είχε εργαστεί στην εφημερίδα «Los Angeles Times, ήρθε σε επαφή με τον πρίγκιπα Χάρι μέσω του σταρ του Χόλιγουντ, Τζορτζ Κλούνει.

Οι Σάσεξ είναι φίλοι με τους Τζορτζ και Αμάλ Κλούνει οι οποίοι ήταν καλεσμένοι στο γάμο του ζευγαριού.
Κλείσιμο
Ο Κλούνει είναι ο σκηνοθέτης της ταινίας «The Tender Bar», την οποία εμπνεύστηκε από ένα ένα βιβλίο του διακεκριμένου Αμερικανού δημοσιογράφου που κυκλοφόρησε το 2004.

Aξίζει να σημειωθεί ότι, ο εκδοτικός οίκος «Penguin Random House» είχε αναλάβει και το πρώτο παιδικό βιβλίο της Μέγκαν Μαρκλ, υπό τον τίτλο:«The Bench».

Από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και ο Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσαν μέσω Instagram ότι αποχωρούν από τη βασιλική οικογένεια με στόχο να αποκτήσουν την οικονομική τους ανεξαρτησία, το ζευγάρι άρχισε να πουλάει δεξιά κι αριστερά τα βιώματα της ζωής τους.

Στη βιογραφία του, ο πρίγκιπας Χάρι θα αφηγείται τις εμπειρίες, τις περιπέτειες, τις απώλειες και τα μαθήματα ζωής που τον βοήθησαν να γίνει αυτός που είναι . Θα αναφέρεται σε βιώματα της παιδικής του ηλικίας , της ενηλικίωσής του ως μέλος της βασιλικής οικογένειας, της στρατιωτικής θητείας του, του γάμου του με τη Μέγκαν και της πατρότητας .

«Δεν το γράφω αυτό το βιβλίο ως ο πρίγκιπας που γεννήθηκα, αλλά ως ο άνθρωπος που έγινα», αναφέρει ο πρίγκιπας Χάρι στο σημείωμα που έδωσε στην κυκλοφορία ο εκδότης.

«Έχω φορέσει πολλά καπέλα όλα αυτά τα χρόνια, κυριολεκτικά και μεταφορικά και η ελπίδα μου είναι ότι λέγοντας ιστορία μου, με τα πάνω και τα κάτω, τα λάθη, τα διδάγματα, μπορώ να βοηθήσω στην κατανόηση ότι ανεξάρτητα από την καταγωγή μας, έχουμε περισσότερα κοινά από ό, τι νομίζουμε».

Τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα Χάρι δεν ήταν έκπληξη , όπως σχολιάζει ι βρετανικός Τύπος, μετά την συνέντευξη- βόμβα του ζευγαριού τον Μάρτιο στην «πάπισσα» της αμερικανικής τηλεόρασης, Όπρα Ουίνφρεϊ, προσελκύοντας περισσότερους από 17 εκατομμύρια θεατές.

Το βιβλίο του κοκκινομάλλη πρίγκιπα αναμένεται να γίνει ανάρπαστο, ιδιαίτερα, αν αποκαλύψει την δική του «αλήθεια» για το Megxit και πώς εκείνος και η Mέγκαν αποφάσισαν να εγκατασταθούν μόνιμα στις ΗΠΑ.


Ειδήσεις σήμερα

ΗΠΑ: Δικαστήριο δικαίωσε πανεπιστήμιο που ζητεί υποχρεωτικό εμβολιασμό

Νέα τουρκική πρόκληση στην Κύπρο: Ο Ερντογάν ανακοίνωσε «άνοιγμα» μέρους της Αμμοχώστου

Νέα «καρφιά» Κάμινγκς για Μπόρις Τζόνσον: Δεν ήθελε lockdown το φθινόπωρο, διότι «πέθαιναν μόνο ηλικιωμένοι»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης