Λος Άντζελες: 17 τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων

Λος Άντζελες: 17 τραυματίες από έκρηξη πυροτεχνημάτων

Δείτε σε βίντεο τη στιγμή της έκρηξης - Τρεις πολίτες μεταξύ των τραυματιών, δεν απειλήθηκαν ζωές - Η έκρηξη σημειώθηκε όταν πυροτεχνουργοί της αστυνομίας επιχείρησαν να μεταφέρουν τα πυροτεχνήματα σε ειδικό φορτηγό

la_ekrixi
Μια αποτυχημένη επιχείρηση εξουδετέρωσης παράνομων πυροτεχνημάτων στο Λος Άντζελες το βράδυ της Τετάρτης, που οδήγησε σε έκρηξη μεγάλης ισχύος, είχε σαν συνέπεια τον τραυματισμό 17 ανθρώπων.

Με βάση τις αναφορές, η τοπική αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση αυτοσχέδιων πυροτεχνημάτων, η ποσότητα των οποίων ξεπερνούσε τους δυο τόνους, ενώ προορίζονταν προς χρήση στις εορταστικές εκδηλώσεις της 4ης Ιουλίου. Ο εντοπισμός τους έγινε σε σπίτι στο νότιο Λος Άντζελες, με την αστυνομία να τα απομακρύνει επιτυχώς.

At Least 9 Injured In Illegal Fireworks Explosion In South LA


Ωστόσο, το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν οι πυροτεχνουργοί της αστυνομίας του Λος Άντζελες επιχείρησαν να συμμετάσχουν στη διαδικασία κατάσχεσης και μεταφοράς των πυροτεχνημάτων σε ειδικό φορτηγό όχημα. Τότε, για άγνωστη αιτία, σημειώθηκε ανάφλεξη και έκρηξη, που είχε σαν αποτέλεσμα να καταστραφεί το φορτηγό, να υποστεί ζημιές άλλο ένα όχημα και να τραυματιστούν 17 άνθρωποι, τρεις εκ των οποίων ήταν πολίτες. Το θετικό ήταν πως δεν απειλήθηκε η ζωή κανενός από τους τραυματίες.

Video | Los Angeles explosion | Blast rocks neighborhood after illegal fireworks seized
Κλείσιμο


Ένας 27χρονος συνελήφθη για την κατοχή των 240 παράνομων πυροτεχνημάτων, μικρού και μεσαίου μεγέθους.

Ειδήσεις σήμερα: 

Συγκλονιστικό βίντεο λίγα λεπτά πριν την κατάρρευση του κτηρίου στο Μαϊάμι - Στην πισίνα η «ρίζα» της πολύνεκρης τραγωδίας;

Εξιτήριο από τη ΜΕΘ για την 34χρονη από τη Ζαχάρω - Είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία μετά τον εμβολιασμό

Σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη στο Νέο Ηράκλειο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης