Tζόνι Σόλιντζερ: Πέθανε ο τραγουδιστής των Skid Row

Tζόνι Σόλιντζερ: Πέθανε ο τραγουδιστής των Skid Row

Ο Σόλιντζερ είχε ανακοινώσει στη σελίδα του στο Facebook τον Μάιο ότι νοσηλεύτηκε έπειτα από διάγνωση ηπατικής ανεπάρκειας

Johnny_Solinger
Πέθανε σε ηλικία 55 ετών ο τραγουδιστής των Skid Row, Tζόνι Σόλιντζερ (Johnny Solinger), λόγω ηπατικής ανεπάρκειας, σύμφωνα με δημοσίευση στην επίσημη σελίδα του Skid Row Instagram

«Είμαστε λυπημένοι που ακούσαμε τα νέα του αδελφού μας Τζόνι Σόλιντζερ. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους και τους θαυμαστές του», ανέφερε μεταξύ άλλων το συγκρότημα.




Ο Σόλιντζερ ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Facebook τον Μάιο ότι νοσηλεύτηκε μετά από διάγνωση ηπατικής ανεπάρκειας: «Με βαριά καρδιά ενημερώνω όλους για το τι συμβαίνει με την υγεία μου. Νοσηλεύομαι εδώ κι ένα μήνα. Διαγνώστηκα με ηπατική ανεπάρκεια και η πρόβλεψη δεν είναι καλή».


Κλείσιμο


Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι έπαιρνε «τουλάχιστον επτά διαφορετικά φάρμακα» και έπρεπε να του αφαιρούν με παρακέντηση υγρό από την κοιλιά του «κάθε δυο μέρες».

«Έχω χάσει πολλές δυνάμεις και θα χρειαστώ φυσιοθεραπεία επίσης», είχε πει.

Skid Row - I Remember You @ Key Club 03/17/09


Οι Skid Row σχηματίστηκαν στο Νιου Τζέρσεϊ το 1986 από τον μπασίστα Ρέιτσελ Μπόλαν και τον πρώην κιθαρίστα των Bon Jovi, Ντέιβ Σάμπο. Γνώρισαν μεγάλη επιτυχία στα τέλη της δεκαετίας του '80 και της αρχές της επομένης, με δύο πολύ-πλατινένιους δίσκους και τα ιδιαίτερα επιτυχημένα σινγκλ "18 and Life" και "I Remember You".

Μετά την αντικατάσταση του Σεμπάστιαν Μπαχ από τον Τζόνι Σόλιντζερ το 1999, κυκλοφόρησαν τα άλμπουμ "Thickskin" και "Revolutions per Minute", ενώ το 2014 εμφανίστηκαν ως πρώτο όνομα στο πολωνικό φεστιβάλ "Przystanek Woodstock", μπροστά σε 500.000 θεατές.

Skid Row - Przystanek Woodstock 2014




Ειδήσεις σήμερα:

Μάτζικ Τζόνσον: Ξετρελαμένος ο θρύλος του NBA από τις ομορφιές των Επτανήσων - Δείτε τι ανέβασε στα social media

Βασίλης Σπανούλης: Το ίνδαλμα των Ντόντσιτς και Αντετοκούνμπο που... μίσησε το αμερικανικό μπάσκετ

Survivor: «Ξεσάλωσε» ο Ασημακόπουλος πριν αποχωρήσει... γλυκά από τον Άγιο Δομίνικο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης