ΗΠΑ: Πρώην μαφιόζος λέει πώς τα πνεύματα των παππούδων του τον «έπεισαν» να γίνει πληροφοριοδότης του FBI!

ΗΠΑ: Πρώην μαφιόζος λέει πώς τα πνεύματα των παππούδων του τον «έπεισαν» να γίνει πληροφοριοδότης του FBI!

Μια μεταφυσική εμπειρία τύπου Πόλτεργκεϊστ έπεισε τον Τζον Πενίζι να συνεργαστεί με τους πράκτορες, και να καταθέσει εις βάρος μελών της οικογένειας Λουκέζε στη Νέα Υόρκη

john-pennsi
Ένας μαφιόζος που άνηκε κάποτε στην οικογένεια Λουκέζε της Νέας Υόρκης ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι μία παρέμβαση των νεκρών παππούδων του ήταν εκείνη που του έδωσε την τελική ώθηση ώστε να αρχίσει να μιλάει στο FBI και να καταδίδει τους πρώην συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τη New York Post, o Τζον Πενίζι περιέγραψε πρόσφατα στο podcast του Γκάρι Τζένκινς το μήνυμα από το... υπερπέραν που έλαβε πριν από μερικά χρόνια από τους παππούδες του, όταν αντιμετώπιζε το δίλημμα αν πρέπει να μιλήσει ή όχι στο FBI. Όπως αποκάλυψε, βρισκόταν στο σπίτι του στο Λονγκ Άιλαντ και προσευχόταν μπροστά από μία φωτογραφία του παππού και της γιαγιάς του, οι οποίοι έχουν φύγει από τη ζωή, ζητώντας τη συμβουλή τους σχετικά με το αν έπρεπε ή όχι να γίνει πληροφοριοδότης για την υπηρεσία. Εκείνη τη στιγμή, άρχισαν να «κροταλίζουν» παντού στο σπίτι τα κατσαρολικά, τα πιάτα και τα ποτήρια. «Τα πάντα σείονταν» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην μαφιόζος στο podcast, προσθέτοντας ότι εκείνο ήταν το «σημάδι» που τον έπεισε να παραδοθεί στους πράκτορες του Ομοσπονδιακού Γραφείου Ερευνών των ΗΠΑ.

cosa_ghostra


Όπως εξήγησε ο Πενίζι, το προηγούμενο διάστημα είχε παρατηρήσει περίεργες κινήσεις από μέλη της οικογένειας Λουκέζε που έδειχναν να πιστεύουν (εσφαλμένα τότε) ότι ήταν «καρφί». Ο Πενίζι υποψιαζόταν ότι αυτά τα άτομα βρίσκονταν πίσω από τις επιθέσεις που είχε δεχθεί από άλλες συμμορίες. Οι υποψίες ότι παρακολουθούνταν και ότι υπήρχε συνωμοσία για να βγει από τη μέση ενισχύονταν από τα μπερδεμένα μηνύματα που λάμβανε από τον τότε αρχηγό της οικογένειας, τον Μάικλ «Μπιγκ Μάικ» Ντε Σάντις.

Όταν ένας ξάδελφος του ανέφερε για πρώτη φορά την ιδέα να καταφύγει στο FBI, εκείνος την απέρριψε αμέσως. Έπειτα όμως ο γιος του του πρότεινε να γράψουν μια λίστα με πιθανές λύσεις στο πρόβλημα, παραθέτοντας τα «υπέρ» και τα «κατά» καθεμίας. Η λίστα αυτή ανέφερε και το FBI ως έσχατη λύση. «Ήταν η πρώτη φορά που μου περνούσε σοβαρά από το μυαλό κάτι τέτοιο. Έπρεπε όμως να συμπεριλάβουμε και αυτήν την επιλογή». Ο νεαρός γιος του μαφιόζου, που είχε στερηθεί τον πατέρα του τα 17 χρόνια που εκείνος είχε περάσει στη φυλακή, πίεζε τον Πενίζι να πάει την επόμενη κιόλας μέρα (έφτιαξαν τη λίστα Πέμπτη, δηλ. την Παρασκευή) στο FBI. Εκείνος συμφώνησε για να τον καθησυχάσει, όμως περασε τις επόμενες τρεις ημέρες σε κακή ψυχολογική κατάσταση στο σπίτι του, με το στομάχι του σφιγμένο, να σκέφτεται ότι δεν θα μπορούσε να το κάνει. Όταν έφτασε η Δευτέρα, αποφάσισε να προσευχηθεί στους παππούδες του για καθοδήγηση, και τότε ήταν που έλαβε το καθοριστικό για τη μοίρα του «σημάδι».

Κλείσιμο
john-pennsi


«Δεν ζούσα κοντά σε σταθμό τρένου. Δεν περνούσαν αεροπλάνα πάνω από το σπίτι. Δεν είχε γίνει σεισμός. Γκάρι, σου ορκίζομαι, στο σπίτι υπήρχαν ποτήρια κρασιού και διάφορα σερβίτσια και πιάτα. Τα πάντα σείονταν. Τηλεφώνησα στη μητέρα μου και την έβαλα να ακούσει τον θόρυβο. Κράτησε για ώρες ολόκληρες. Με ρώτησε "τι είναι αυτό" και της απάντησα ότι προσευχήθηκα στον παππού και τη γιαγιά, και ότι άρχισαν να τρέμουν τα πάντα μέσα στο σπίτι. Ακόμα δεν έχω εξήγηση για όσα συνέβησαν. ΑΥΤΟ ήταν το σημάδι που με έπεισε να πάω».


Μετά τη δημοσιοποίηση της... μεταφυσικής εμπειρίας του Πενίζι, δύο δικηγόροι που εκπροσωπούν εγκληματίες εις βάρος των οποίων έχει καταθέσει ο πρώην μαφιόζος δήλωσαν ότι θα έπρεπε να τους είχε δοθεί η ευκαιρία να θέσουν ερωτήσεις στον μάρτυρα για αυτές τις παράξενες εμπειρίες του ενώπιον δικαστηρίου. Στις 3 δίκες που έχει καταθέσει ο Πενίζι ως μάρτυρας της κυβέρνησης, δεν ανέφερε ποτέ το «σημάδι» τύπου... «Πόλτεργκεϊστ»!

«Είναι ασυγχώρητο που η υπεράσπιση των κατηγορουμένων δεν είχε ενημερωθεί για όλα αυτά τα... παραφυσικά φαινόμενα που ισχυρίζεται ότι αποτέλεσαν το έναυσμα για τη συνεργασία του με το FBI. Αν αυτές οι πληροφορίες, όπως και άλλες πρόσφατες αποκαλύψεις του Πενίζι, είχαν κοινοποιηθεί από την κυβέρνηση, κανένα σώμα ενόρκων δεν θα έπαιρνε σοβαρά τη μαρτυρία του», δήλωσε ο Άντονι Ντι Πιέτρο, δικηγόρος του καταδικασμένο μαφιόζου Στίβεν «Στίβι Γουόντερ» Κρέα.


Ειδήσεις σήμερα:

Εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού: Τι κίνητρα έδωσαν οι ΗΠΑ - Πώς μπορούν να εφαρμοστούν και στην Ελλάδα

Πώς εξελίσσεται η κακοκαιρία: Καταιγίδες σήμερα σε Πελοπόννησο, Κρήτη και δυτική Αττική - Νέοι χάρτες του meteo

Self test: Τι αλλάζει από τις 19 Ιουνίου - Στον «χορό» τα σούπερ μάρκετ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης