Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα ο ηθοποιός - Θετικά στον κορωνοϊό 14 άτομα από τα γυρίσματα του «Mission: Ιmpossible 7»

Τομ Κρουζ: Σε καραντίνα ο ηθοποιός - Θετικά στον κορωνοϊό 14 άτομα από τα γυρίσματα του «Mission: Ιmpossible 7»

Οργισμένος ο αστέρας του Χόλιγουντ - Πέρασε μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον ιό

tim_cruise_2
Έξαλλος είναι ο διάσημος ηθοποιός Τομ Κρουζ καθώς τέθηκε σε απομόνωση 14 ημερών μετά τον εντοπισμό 14 κρουσμάτων του κορωνοϊού, σε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας του «Mission: Impossible 7».

Όπως επισημαίνει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», το αστέρι του Χόλιγουντ είναι οργισμένο που πρέπει να μπει σε καραντίνα «παγώνοντας» τα γυρίσματα της ταινίας.

Ο Τομ Κρουζ είχε περάσει μία ολόκληρη μέρα με χορεύτριες για τις ανάγκες των γυρισμάτων της ταινίας στη Μεγάλη Βρετανία, οι οποίες στη συνέχεια βρέθηκαν θετικές στον ιό.

Πλέον και τα 60 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου της ταινίας έχουν τεθεί σε απομόνωση.

Η ταινία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον επόμενο Μάιο αν δεν υπάρξουν απρόοπτα.

Πηγές αναφέρουν ότι, οι τέσσερις χορεύτριες που βρέθηκαν θετικές στον κορωνοιό βρίσκονταν «σε απόσταση λίγων μέτρων» από τον 58χρονο Αμερικανό ηθοποιό στη διάρκεια γυρισμάτων μιας σκηνής σε νυχτερινό κλαμπ για την ταινία «Mission: Impossible 7».

Κλείσιμο
Επιπλέον, δέκα μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου έχουν βρεθεί ήδη θετικά στον ιό. Ο Κρουζ τέθηκε σε απομόνωση την Τρίτη, όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα.

«Ο Τομ είναι απολύτως απαισιόδοξος για το τι συνέβη», δηλώνει πηγή υπό καθεστώς ανωνυμίας. Από τα 14 μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου που βρέθηκαν θετικά στον ιό, τα περισσότερα είναι στενοί βοηθοί του Αμερικανού ηθοποιού.

Τους τελευταίους μήνες, τα γυρίσματα της ταινίας «Μission: Impossible 7» πραγματοποιούνται στο κινηματογραφικό στούντιο «Longcross Studios» στο Σάρει τους τελευταίους μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Δεκέμβριο ο Κρουζ είχε καθυβρίσει μέλη του συνεργείου γυρισμάτων του «Mission: Impossible 7» που παραβίασαν τους κανόνες προστασίας από την Covid-19, επειδή στέκονταν ο ένας πολύ κοντά στον άλλον.

Μάλιστα, η εφημερίδα «The Sun» είχε δημοσιεύσει και το σχετικό ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ο 58χρονος ηθοποιός ακουγόταν να ουρλιάζει στους εργαζόμενους, απειλώντας τους ακόμα και με απόλυση αν τους πετύχαινε να ξανακάνουν κάτι τέτοιο.

Έκτοτε πέντε μέλη του κινηματογραφικού συνεργείου φέρεται να έχουν παραιτηθεί.

Ειδήσεις σήμερα: 

Οι εμβολιασμοί υψώνουν «τείχος» και απέναντι στις μεταλλάξεις - Πόσες παραλλαγές έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Δεν βρέθηκε DNA στα νύχια της Καρολάιν, ούτε όχημα διαφυγής

Συνεδριάζει η επιτροπή για απαγόρευση κυκλοφορίας, μουσική και δεξιώσεις
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης