Μπιλ Γκέιτς: Οι εργένικες μέρες - Πάρτυ με στριπτιζέζ, άγριο κλάμπινγκ και απιστίες στη Μελίντα

Μπιλ Γκέιτς: Οι εργένικες μέρες - Πάρτυ με στριπτιζέζ, άγριο κλάμπινγκ και απιστίες στη Μελίντα

Μια άλλη πλευρά του ιδρυτή της Microsoft φωτίζει ο βιογράφος του Τζέιμς Γουάλας – Ως νεαρός, δεν ασχολούταν μόνο με τους υπολογιστές, όπως όλοι νομίζουν – Πήγαινε σε καμπαρέ και καλούσε στριπτιζέζ στο σπίτι του- Απιστίες στη Μελίντα πριν από τον γάμο

bill_main
Γυμνά πάρτι με στριπτιζέζ, γυμνισμός με φίλους, τολμηρές εξόδους φαίνεται ότι περιλαμβάνει το «βιογραφικό» του Μπιλ Γκέιτς, που αντίθετα με όσα πολύ θα πίστευαν, ουδέποτε υπήρξε κολλημένος με τους υπολογιστές, σε σημείο να παραμελεί την… καλοπέρασή του. Μάλιστα ο βιογράφος του Τζέιμς Γουάλας, που έγραψε δύο βιβλία για τον ιδρυτή της Microsoft, δίνει λεπτομέρειες για τα ξέφρενα χρόνια του, τότε που ήταν εργένης και αναρωτιέται εάν ο δισεκατομμυριούχος θα επιστρέψει στις παλιές και απαγορευμένες για έναν παντρεμένο απολαύσεις, τώρα που ανακοίνωσε την επίσημη λήξη του γάμου του.

Σε συνέντευξή του στην Daily Mail, ο Γουάλας αναφέρει ότι ο Γκέιτς δεν έμοιαζε με τα νεαρά αγόρια της Σίλικον Βάλεϊ, όπου η μόνη τους έγνοια ήταν ο κώδικας λογισμικού. Αντίθετα, ήταν ο άνθρωπος που είχε ζωή και πέραν των υπολογιστών, ενώ με τους φίλους του θα πήγαιναν σε τρελά πάρτι, όπου θα ξέδιναν και θα έβρισκαν στριπτιζέζ στο Σιατλ, τις οποίες στη συνέχεια πήγαιναν στο σπίτι του Μπιλ.

«Δεν ήταν nerd. Είχε ζωή» δηλώνει ο Γουάλας, που στο δεύτερο βιβλίο του «Overdrive: Bill Gates and the Race to Control Cyberspace» περιέγραψε τα φερόμενα γυμνά πάρτι στο σπίτι του στην Ουάσινγκτον με ακόμη πιο ανατριχιαστικές λεπτομέρειες.

Bill And Melinda Gates Divorce Reportedly Linked To Jeffrey Epstein Connection | TODAY



Άγρια πάρτι στο σπίτι του με γυμνές χορεύτριες

Ο πρώην δημοσιογράφος έγραψε ότι τα Μέσα Ενημέρωσης ήθελαν να ασχοληθούν με την τεχνολογία και με επιχειρηματικές ιστορίες του Γκέιτς. Ως εκ τούτου «δεν έκαναν ρεπορτάζ για τα άγρια μπάτσελορ πάρτι του επικεφαλής της Microsoft στο σπίτι του στο Σιατλ, για τα οποία ο Γκέιτς θα επισκεπτόταν ένα από τα νυχτερινά κέντρα όπου υπήρχαν γυμνές και προσλάμβανε χορεύτριες να έρθουν στο σπίτι του για να κολυμπήσουν με φίλους του γυμνοί στην εσωτερική του πισίνα».

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τον Γουάλας, ο Γκέιτς φλέρταρε με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στην εκκολαπτόμενη σχέση του με την σύζυγό του Μελίντα, με την οποία ανακοινώθηκε πρόσφατα ότι χωρίζουν μετά από 27 χρόνια γάμου.

Bill Gates and his wife Melinda Gates


Ο Μπιλ ήταν άπιστος την πρώτη περίοδο της σχέσης τους


«Αν και ο Γκέιτς ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με την Φρεντς (το πατρικό όνομα της Μελίντα), το 1988, συνέχισε να φλερτάρει για ένα διάστημα, ειδικά όταν ήταν εκτός πόλης για δουλειά, όταν έβρισκε γυναίκες δημοσιογράφους που κάλυπταν σχετικό ρεπορτάζ» έγραψε. Η έφεσή του στο φλερτ ήταν γνωστή, αν και όχι ευρέως αναφερόμενη, καθώς ο Γκέιτς τροφοδοτούσε ιστορίες για εφημερίδες όπως οι New York Times και κανένας δεν θα ήθελε να ρισκάρει να σταματήσει να παίρνει πληροφορίες από τις εταιρείες του.

Σύμφωνα με τον βιογράφο, η Μελίντα γνώριζε ότι ο Γκέιτς ήταν «γυναικάς» και η σχέση τους περνούσε διακυμάνσεις. Κάποια στιγμή χώρισαν για περίπου έναν χρόνο, καθώς ο Γκέιτς δεν ήθελε κανενός είδους δέσμευση. Όταν τα ξαναβρήκαν, το 1992, η σχέση τους έγινε πιο στενή και πιο ισχυρή.

Ο επί πολλά έτη φίλος του Γκέιτς και πρώην στέλεχος της Microsoft, Vern Raburn, επιβεβαίωσε όσα αναφέρει το βιβλίο σε συνέντευξή του στην Daily Mail, εξηγώντας ότι η φερόμενη τάση του δισεκατομμυριούχου για φλερτ μετατράπηκε και σε απιστία, κατά την πρώτη περίοδο της σχέσης του με τη Μελίντα, το 1988.

Ο Rabyrn υποστηρίζει ότι ο Γκέιτς αγαπούσε τα πάρτι και δεν ήταν πιστός στη Μελίντα, όταν ξεκίνησαν να βγαίνουν μαζί, αλλά ήταν πολύ περήφανος που είχε σταματήσει κάθε είδους εξωσυζυγικής… παρεκτροπής μετά τον γάμο τους. «Το να είσαι γυμνός σε πισίνα δεν είναι μεγάλο θέμα. Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο να είσαι γυμνός σε πισίνα μαζί με άλλα άτομα και να είσαι γυμνός σε πισίνα με κάποιον άλλο ή σε κρεβάτι με κάποιον άλλο», είπε. Ο ιδρυτής της Eclipse Aviation υποστηρίζει ότι με βάση όσα γνωρίζει, ο Γκέιτς ήταν πιστός στη Μελίντα μετά τον γάμο τους.

24128095


«Δεν είδα τίποτα τέτοιο. Ειδικά πριν τον γάμο τους, ναι, ο Μπιλ αγαπούσε τα πάρτι. Αλλά ποτέ δεν τον είδα μετά τον γάμο του», αναφέρει. Μάλιστα επικαλείται συζήτησή τους, σύμφωνα με την οποία ήταν πολύ περήφανος για το γεγονός ότι είχε εγκαταλείψει τα πάρτι μετά τον γάμο του.

Ο 70χρονος, που γνωρίζει τον Γκέιτς για δεκαετίες και ήταν ένας από τους πρώτους εργαζόμενους της Microsoft είπε ότι ο ιδρυτής της εταιρείας και η γυναίκα του τα τελευταία χρόνια είχαν αποξενωθεί και «δεν μοιράζονταν πάντα τα ίδια ενδιαφέροντα» στη φιλανθρωπική δραστηριότητα, αξίας πολλών δισεκατομμυρίων του ιδρύματός τους. Και οι δύο είναι «καλοί άνθρωποι» και εξέφρασε την ευχή να είναι ευτυχισμένοι.

Οι φήμες για την επαναφορά του στην «άσωτη» ζωή

Μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού ότι αποφάσισαν να βάλουν τέλος στον γάμο τους, οι φήμες περί ολικής επαναφοράς του Γκέιτς στην εργένικη ζωή του φούντωσαν.

Σύμφωνα με το TMZ, η Μελίντα νοίκιασε το Calivny Island στην Καραϊβική για 132.000 δολάρια τη βραδιά. Εκεί θα βρίσκονταν όλη η οικογένεια, πλην του Μπιλ Γκέιτς. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι η Μελίντα και τα μέλη της οικογένειάς του ήταν εκνευρισμένοι για κάποιο ασαφές περιστατικό και ότι το ζευγάρι προσπαθούσε επί μήνες να καταλήξει σε μία συμφωνία διαζυγίου. Στα έγγραφα δεν γίνεται λόγος για προγαμιαίο συμβόλαιο, ωστόσο ο Γουάλας υποστηρίζει ότι υπήρξε τη δεκαετία του 1990. Μάλιστα ο Γκέιτς δεν απευθύνθηκε απευθείας στη Μελίντα, αλλά μέσω τρίτου.

Αμέσως μετά την ανακοίνωση του χωρισμού των Γκέιτς, ξεκίνησαν οι φήμες για επανασύνδεση του Μπιλ με την επιχειρηματία Ann Winblad. Αν και η σχέση τους έχει διακοπεί από το 1987, ο Γκέιτς και η Γουίνμπλαντ έκαναν διακοπές μαζί ένα σαββατοκύριακο τον χρόνο, καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου του με την Μελίντα. Πάντως ορισμένοι περιέγραψαν τη σχέση τους ως πλατωνική.

Μια άλλη θεωρία που αναπτύχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα αφορούσε την υποτιθέμενη σχέση του Μπιλ Γκέιτς με 36χρονη διερμηνέα του ιδρύματος Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς, με την ίδια να διαψεύδει κάθε σενάριο ανάρμοστης σχέσης. 

Σύμφωνα με τον Γουάλας, ένα άλλο «αγκάθι» στο γάμο των Γκέιτς θα μπορούσε να είναι η απασχόληση του Γκέιτς στη δουλειά του, ενώ όπως αναφέρει, μια σχέση με τον Μπιλ είναι δοκιμασία, καθώς θα έπρεπε η γυναίκα που είχε στο πλευρό του να είχε πολλά προσόντα.

«Η Μελίντα ήταν επιλογή του Μπιλ. Θα μπορούσε να διαλέξει όποια γυναίκα ήθελε. Διάλεξε αυτή, που σημαίνει ότι είναι σπάνια γυναίκα», λέει. Ο Γουάλας πάντως διατηρεί έντονες αμφιβολίες για το εάν ο ιδρυτής της Microsoft θα επιστρέψει στα γυμνά πάρτι δίπλα στην πισίνα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει στις γονικές άδειες: Πόσες ημέρες δικαιούται ο νέος πατέρας - Ποιες διευκολύνσεις παρέχονται σε γονείς, φροντιστές


Αυτή η... Raya app κλείνει σπίτια διασήμων: Πώς την πάτησαν οι Μπεν Άφλεκ και Μάθιου Πέρι


Μητσοτάκης - Σάντσεθ στο Φόρουμ των Δελφών: Πρόκληση στη μετά Covid εποχή η ταχεία ανάπτυξη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης