Τζεν Ψάκι: «Θα μείνω έναν χρόνο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου- Θέλω χρόνο με τα παιδιά μου

Τζεν Ψάκι: «Θα μείνω έναν χρόνο εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου- Θέλω χρόνο με τα παιδιά μου

Ξεκαθάρισε σε συνέντευξή της ότι θα παραμείνει στο πόστο της για ένα χρόνο,  όπως είχε δηλώσει εξαρχής στον Αμερικανό πρόεδρο 

tzenpsaki23
Για ένα χρόνο ακόμη, η ομογενής Τζεν Ψάκι, με το αβίαστο χαμόγελο, θα ενημερώνει τους δημοσιογράφους ως εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου.

Εξάλλου, αυτή ήταν και η αρχική της πρόθεση όταν ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν της πρότεινε να αναλάβει την «ηλεκτρική καρέκλα».

«Για μένα ήταν μία ελκυστική πρόταση», λέει η ίδια σε συνέντευξή της προσθέτοντας ότι γι΄αυτό το λόγο άδραξε την ευκαιρία. Ωστόσο, όπως υποστηρίζει, είχε ενημερώσει εξαρχής τον Αμερικανό πρόεδρο ότι δεν θα μπορέσει να συνεχίσει τα καθήκοντά της πάνω από ένα χρόνο.

Πάντως, η 41χρονη κοκκινομάλλα με το κοντό καρέ παραδέχεται ότι θέλει να αφιερώσει περισσότερο χρόνο στην οικογένειά της.

Σε συνέντευξή της στον Ντέιβιντ Άξελροντ, υποστήριξε: «Νομίζω ότι έρχεται η ώρα να αναλάβει κάποιος άλλος».
Υπενθύμισε επίσης, ότι ο τέως πρόεδρος Τραμπ όπως και πρώην πρόεδρος Μπους είχαν αλλάξει τέσσερις φορές εκπρόσωπο Τύπου ενώ ο Μπαράκ Ομπάμα τρεις.

Η Ψάκι τόνισε ότι, ως μητέρα θέλει να περάσει περισσότερο χρόνο με τα δύο παιδιά της. «Έχω μικρά παιδιά και δεν θέλω να χάσω χρόνο μαζί τους. Η κόρη μου πηγαίνει στο νηπιαγωγείο.… Δεν θέλω να χάσω στιγμές, δεν θέλω να χάσω πράγματα, και θέλω να τα ζήσω».

Κλείσιμο
Επιπλέον, δήλωσε ότι αγαπά τη δουλειά της και ότι δεν προχωρά σε ανακοίνωση καθώς η παραίτηση δεν προκύπτει ύστερα από κάποιο λάθος. Η Ψάκι είχε διατελέσει διευθύντρια επικοινωνίας επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα.

Γεννήθηκε στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ , κατάγεται από την Μεσσηνία, από την πλευρά του πατέρα της, Δημήτρη Ψάκι και εκτός από ελληνικές, έχει και ιρλανδικές και πολωνικές ρίζες.



Ειδήσεις σήμερα:

Εισαγγελική έρευνα μετά τις καταγγελίες της ΕΔΕ για πιέσεις σε δικαστές που κρίνουν υποθέσεις επιμέλειας ανηλίκων

Προκλητικός ξανά ο Ερντογάν: Μας προκαλεί λύπη που οι Αιγύπτιοι είναι με το ζόρι μαζί με τον ελληνικό λαό

Δολοφονία στη Ζάκυνθο: Με 20 σφαίρες «γάζωσαν» τον επιχειρηματία - Πού στρέφονται οι έρευνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης