Τέξας: Αδέλφια ξεκλήρισαν την οικογένειά τους - Τι γράφουν στο ανατριχιαστικό σημείωμα αυτοκτονίας

Τέξας: Αδέλφια ξεκλήρισαν την οικογένειά τους - Τι γράφουν στο ανατριχιαστικό σημείωμα αυτοκτονίας

Το «παραλήρημα» για τη σειρά «The Office» που τους απογοήτευσε και η αρρωστημένη «λογική» πίσω από τη δολοφονία των δικών τους

a_family
Δύο νεαρά αδέλφια στο Τέξας που πιστεύεται ότι σκότωσαν τέσσερα μέλη της οικογένειάς τους προτού δώσουν τέλος της ζωή τους άφησαν πίσω τους ένα ανατριχιαστικό σημείωμα αυτοκτονίας, που δίνει μια εικόνα για το τι συνέβαινε στο διαταραγμένο μυαλό τους πριν το αποτρόπαιο έγκλημα.

Σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, που επικαλούνται πηγές της αστυνομίας, o 19χρονος Φαρχάν Ταουχίντ και ο μεγαλύτερος αδελφός του, ο 21χρονος Τανβίρ, είναι οι δράστες του σοκαριστικού μακελειού που εκτυλίχθηκε στην οικογενειακή τους οικία στο Άλεν πριν από λίγες μέρες. Τα δυο αδέλφια σχεδίαζαν για μήνες τη δολοφονία των δικών τους και την αυτοκτονία τους, σύμφωνα με πληροφορίες της New York Post. Τελικά, έφεραν εις πέρας το αρρωστημένο σχέδιό τους το περασμένο Σάββατο, σκοτώνοντας τους γονείς τους, την αδελφή τους και τη γιαγιά τους και κατόπιν τους εαυτούς τους. Οι σοροί και των έξι μελών της οικογένειας με καταγωγή από το Μπαγκλαντές εντοπίστηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας. Η 19χρονη Φαρμπίν (δίδυμη αδελφή του Φαρχάν) είχε μόλις κερδίσει πλήρη υποτροφία για τις σπουδές της στο ΝΥU.

A_texas_1


Στο δωδεκασέλιδο σημείωμα που είχε συνδεθεί αρχικά με τη σελίδα του στο Instagram, o Φαρχάν Ταουχίντ εξηγεί ότι, τόσο ο ίδιος όσο και ο μεγαλύτερος αδελφός του, αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα (μανιοκατάθλιψη) και ότι έβλεπαν την αυτοκτονία ως τη μόνη διέξοδο στο πρόβλημά τους. Ξεκινώντας με την ανατριχιαστική φράση «Γεια σε όλους, σκότωσα τον εαυτό μου και την οικογένειά μου», ο 19χρονος αναφέρεται διαδοχικά σε «τέσσερα πολύ σημαντικά ζητήματα που τον απασχόλησαν στη ζωή του». Το ένα από αυτά, όπως αναφέρει, είναι η γνωστή κωμική σειρά «The Office» με τον Στιβ Καρέλ, την οποία έβλεπαν μετά μανίας τα δύο αδέλφια. Στο παραληρηματικό του κείμενο ο νεαρός αναφέρεται εκτενώς στη σειρά, περιγράφοντας πώς τον απογοήτευσε «όταν έγινε σκ@τά» αφού αποχώρησε ο χαρακτήρας του «Μάικλ» και γκρινιάζοντας για την πλοκή και την εξέλιξη των χαρακτήρων που τον εξόργισε στις τελευταίες σεζόν.

«Κάποιοι λένε ότι το φινάλε σε αποζημιώνει, αλλά αυτό είναι τελείως ψέμα. Ήταν χαριτωμένο, αλλά δεν δικαιολογεί τις τελευταίες άθλιες σεζόν που είδαμε», σημειώνει ο διαταραγμένος νεαρός, προσθέτοντας ότι «θα είχε και άλλα να πει» αλλά... η ζωή είναι μικρή.

farhan
Κλείσιμο


«Συνεχίσαμε να βλέπουμε μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου του 2021. Εκείνη την ημέρα ο αδελφός μου ήρθε στο δωμάτιό μου με μια πρόταση: αν δεν καταφέρναμε να φτιάξουμε τα πάντα σε έναν χρόνο, θα αυτοκτονούσαμε και θα σκοτώναμε τους δικούς μας», γράφει ο Φαρχάν στο σημείωμα. Όπως εξηγεί, σύντομα αποφάσισαν από κοινού να «συντομεύσουν» την προθεσμία από έναν χρόνο σε έναν μόλις μήνα. «Καταλάβαμε ότι απλά χρονοτριβούσαμε. Ένας χρόνος ήταν πολύ μεγάλο διάστημα. Γιατί να μην περιμένουμε έναν μήνα;», γράφει.

«Το σχέδιο ήταν απλό. Παίρνουμε δύο όπλα. Εγώ πυροβολώ με το ένα την αδελφή μου και τη γιαγιά μου, ενώ ο αδελφός μου σκοτώνει τους γονείς μας με το άλλο. Έπειτα αυτοκτονούμε».

Στο σημείωμα αυτοκτονίας, ο 19χρονος αναφέρει ότι, παρόλο που πίστευαν ότι θα ήταν δύσκολο να προμηθευτούν όπλα, τελικά αποδείχτηκε παιχνιδάκι. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «οι έλεγχοι που γίνονται για την πώληση όπλων στις ΗΠΑ είναι ανέκδοτο». «Το μόνο που χρειάστηκε να κάνει ο αδελφός μου ήταν να πάει στο κατάστημα με τα όπλα, να πει ότι το ήθελε και καλά για προστασία στο σπίτι, να υπογράψει κάτι φόρμες και αυτό ήταν όλο. Υπήρχε μια ερώτηση για το αν είχε ψυχολογικά προβλήματα, αλλά μαντέψτε... είπε ψέματα. Είπε απλά "όχι". Δεν ζήτησαν αποδείξεις ούτε τσέκαραν αν λάμβανε φάρμακα, κάτι που ίσχυε».

a_family


Ο Φαρχάν ισχυρίζεται ότι το μακελειό ήταν συνέπεια της κατάθλιψης από την οποία υπέφεραν τα δυο αδέλφια. Ο ίδιος αναφέρει ότι υπέφερε από το 2016, και σημειώνει ότι ο 21χρονος Τανβίρ ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση. «Ο τύπος είναι γ@@@νη ιδιοφυία αλλά δεν μπορεί να κάνει τίποτα εξαιτίας της κατάθλιψης και του κοινωνικού άγχους», σημειώθει.

Σύμφωνα με την αρρωστημένη οπτική του 19χρονου, η στυγερή δολοφονία των δικών του ήταν αποτέλεσμα λογικής. «Αγαπώ την οικογένειά μου. Αλήθεια την αγαπώ. Γι' αυτό αποφάσισα να τους σκοτώσω», γράφει και συμπληρώνει: «Αν αυτοκτονούσα μόνο, θα ήταν δυστυχισμένοι. Θα περνούσαν το υπόλοιπο της ζωής τους νιώθοντας τύψεις, απελπισία και πολλά άλλα επίθετα που σημαίνουν "λυπημένος". Αντί να τους αναγκάσω να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της αυτοκτονίας μου, μπορώ να τους κάνω τη χάρη και να τους πάρω μαζί μου. Κανείς μας δεν θα χρειαστεί ξανά να νιώσει θλίψη».



Ειδήσεις σήμερα 

Ρεκόρ άνευ προηγουμένου με 116.000 κρούσματα και 630 θανάτους ασθενών με κορωνοϊό στην Ινδία

Συνεδριάζουν για τα σχολεία οι ειδικοί - Άνοιγμα Λυκείων στις 12 Απριλίου θέλει η Κεραμέως

Ο δικός μας Θοδωρής απογειώνει το ελικόπτερο της NASA πάνω από την επιφάνεια του Άρη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης