Δείτε πόσο πουλάνε το αγαπημένο αυτοκίνητο του Pablo Escobar;

Δείτε πόσο πουλάνε το αγαπημένο αυτοκίνητο του Pablo Escobar;

Η άψογα συντηρημένη Porsche 911 RSR του 1974 διατίθεται προς πώληση σε μια έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων στη Φλόριντα των ΗΠΑ 

escobar
Η άψογα συντηρημένη Porsche 911 RSR του 1974 διατίθεται προς πώληση σε μια έκθεση πολυτελών αυτοκινήτων στη Φλόριντα των ΗΠΑ με αναγραφόμενη τιμή 2,2 εκατομμυρίων δολαρίων.

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σπάνιο μοντέλο καθώς πρόκειται για ένα από τα μόλις 15 αντίτυπα που κατασκευάστηκαν το 1974 για να συμμετάσχουν στον διεθνή θεσμό των Αγώνα των Πρωταθλητών. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο οδηγήθηκε από τον πρωταθλητή της F1 Emerson Fittipaldi ο οποίος πέτυχε την καλύτερη επίδοση στις κατατακτήριες δοκιμές εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στην εκκίνηση.


Η συνέχεια του αγώνα δεν ήταν αντίστοιχη για τον Fittipaldi ο οποίος δέχθηκε αρχικά μια ποινή 10 θέσεων στην εκκίνηση ενώ αργότερα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει λόγω διαρροής καυσίμου μετά από μια έξοδο. Το αυτοκίνητο στη συνέχεια πωλήθηκε και συνέχισε να συμμετέχει μέχρι το 1978 σε αγώνες ταχύτητας μεταξύ των οποίων ο 24ωρος αγώνας της Daytona και ο 12ωρος του Sebring.




ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης