Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει την επιστροφή του στα social media

Ο Ντόναλντ Τραμπ σχεδιάζει την επιστροφή του στα social media

Παρά την απαγόρευση, ο Ντόναλντ Τραμπ προσπαθεί να επανέλθει στο διαδίκτυο – Βοηθός του ανέφερε ότι «δεν είμαστε μακριά από το να τον ξαναδούμε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης»

donald_trump
Την επιστροφή του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης φαίνεται ότι σχεδιάζει ο τέως Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, κάτι που αποκάλυψε ο υψηλόβαθμος σύμβουλός του Τζέισον Μίλερ, μιλώντας σε podcast.

Ο τρόπος επιστροφής του Τραμπ στο μέσο στο οποίο… μεγαλούργησε κατά τη διάρκεια της θητείας του είναι άγνωστο πώς θα επιτευχθεί. Κι αυτό επειδή οι μεγάλες πλατφόρμες τον διέγραψαν, μετά και τη φονική εισβολή στο Καπιτώλιο, στις 6 Ιανουαρίου.

Ο σύμβουλος του τέως προέδρου υποστηρίζει ότι η επιστροφή του θα είναι «τεκτονική πλάκα» στην κοινωνική δικτύωση, καθώς «οτιδήποτε αγγίζει γίνεται μεγάλο».

Παρόλα αυτά, δεν διευκρίνισε τι θα συμβεί με τις απαγορεύσεις που του έχουν επιβληθεί, αφού οι εταιρείες δεν έχουν ανακοινώσει τα σχέδιά τους για το ζήτημα. Κι αν η φονική εισβολή στο Καπιτώλιο ήταν το «κερασάκι στην τούρτα» είχαν προηγηθεί δεκάδες αναρτήσεις, κυρίως στο twitter, μέσω των οποίων ο Ντόναλντ Τραμπ αμφισβητούσε την ήττα του στις εκλογές και προέβαλε ψευδείς ειδήσεις.

Ωστόσο, ο σύμβουλος του Τραμπ δεν απέκλεισε να υπάρξουν και νέες πλατφόρμες, στις οποίες ο τέως πρόεδρος θα κάνει την επανεμφάνισή του, με τον ίδιο να έχει λάβει πολλές προσκλήσεις από ακροδεξιές ιστοσελίδες. Παράλληλα, δεν έκλεισε την πόρτα να επιστρέψει ο Τραμπ και στις μεγάλες πλατφόρμες, αν και παραδέχθηκε ότι θα είναι δύσκολο να αλλάξουν την πολιτική τους υπέρ του.

Ειδήσεις σήμερα:

Κεφαλονιά: Το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου αναμένει η οικογένεια του 23χρονου που αυτοκτόνησε


Αμερικανικό CDC: Επιτρέπονται οι κοινωνικές συγκεντρώσεις μεταξύ εμβολιασμένων


ΝΔ: Ο ακτιβισμός των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ υπονομεύει τα μέτρα για τον κορωνοϊό
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης