Ο «Θεός της Θάλασσας»: Viral το κύμα του... Ποσειδώνα

Ο «Θεός της Θάλασσας»: Viral το κύμα του... Ποσειδώνα

Ο επαγγελματίας φωτογράφος Μαθιου Ριβρίν αποφάσισε να ανεβάσει την φωτογραφια στο ίντερνετ και δεν άργησε η στιγμή που άρχισαν να την ανακαλύπτουν τα διεθνή μίντια

Poseidon
Viral έχει γίνει αυτη η φωτογραφία τις τελευταίες μερες στο διαδίκτυο Εικονίζει απλα ένα κύμα αλλά αρκετοί παρατηρώντας την, υποστηρίζουν ότι με αυτό σχηματίζεται η εικόνα του Ποσειδώνα, του Θεού της Θάλασσας στο δωδεκάθεο των αρχαίων Ελλήνων.

Όπως μεταδίδει το euronews, η φωτογραφία τραβήχθηκε από τον Μάθιου Ριβρίν, επαγγελματία φωτογράφο, κοντά στο σπίτι του στην Βρετάνη κατά την διάρκεια της καταιγίδας Τζαστίν που χτύπησε την περιοχή τον περασμένο μήνα. «Εβρεχε, ο φωτισμός είχε χαμηλώσει επειδή βράδιαζε, τελείωνε η μέρα. Μπορούσαμε να δούμε τα κύματα σε απόσταση, τα οποία έσκαγαν. Ενα από αυτά τα κύματα ήταν πιο ψηλό, πιο δυνατό από τα υπόλοιπα. Είναι το κλικ της στιγμής», είπε ο φωτογράφος.

Ο Μαθιου Ριβρίν αποφάσισε να ανεβάσει την φωτογραφια στο ίντερνετ και δεν άργησε η στιγμή που άρχισαν να την ανακαλύπτουν τα διεθνή μίντια. Αρχικά τα γαλλικά και τα αγγλικά, αλλά στην συνέχεια και τα αμερικάνικα, αφού η συγκεκριμένη εικόνα διέσχισε τον Ατλαντικό και εν τέλει χάρη στην βοήθεια του ίντερνετ, ταξίδεψε σε όλον τον κόσμο.

Δείτε το ρεπορτάζ του Euronews.com 

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c957j6uvl4vl-se)

Δείτε τη φωτογραφία που ανάρτησε ο Μάθιου Ριβρίν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 






Ειδήσεις σήμερα: 

Νεκρός 59χρονος ιερέας σε τροχαίο στην Κορινθία

Χουλουσί Ακάρ: Η Τουρκία θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει τους ρωσικούς S-400

Σαρηγιάννης στο protothema.gr: Επιβεβλημένο εδώ και τώρα το lockdown
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης