Βίντεο: Η Μελάνια Τραμπ αποχαιρετά τον αμερικανικό λαό

Βίντεο: Η Μελάνια Τραμπ αποχαιρετά τον αμερικανικό λαό

Το μήνυμα ανέβηκε στο λογαριασμό της στο Twitter - Καταδικάζει την εισβολή στο Καπιτώλιο

Melan18_1_2021
«Ήταν η μεγαλύτερη τιμή για μένα να είμαι η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ. Με ενέπνευσαν εξαιρετικοί Αμερικανοί από όλη τη χώρα. Με την καλοσύνη και το θάρρος τους. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια ήταν αξέχαστα».

Αυτό επισημαίνει η Μελάνια Τραμπ, στο επτάλεπτο αποχαιρετιστήριο μήνυμά της, ως πρώτη κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών.

Το μήνυμα ανέβηκε στο λογαριασμό της στο Twitter και κατά τη διάρκειά του, η Μελάνια Τραμπ κάνει μια μικρή αναφορά στον κορωνοϊό, λέγοντας ότι θρηνεί για τις ζωές που χάθηκαν.

Σε άλλο σημείο κάνει μια έμμεση αναφορά στα γεγονότα στο Καπιτώλιο καταδικάζοντας τη βία σπ' όπου και αν προέρχεται: “Να παθιάζεστε με ό,τι κάνετε αλλά πάντα να θυμάστε: Η βία δεν είναι ποτέ η απάντηση και ποτέ δεν είναι δικαιολογημένη” είπε χαρακτηριστικά.


Νωρίτερα σε μήνυμα της από το Twitter είχε υπερασπιστεί το έργο ανακαίνισης του Λευκού Οίκου για το οποίο είχε την επίβλεψη.

«Ως Πρώτη Κυρία, και ως προσωρινή φύλακας αυτού του εθνικού θησαυρού, εμπνεύστηκα από το παράδειγμα των προκατόχων μου. Ο σεβασμός τους προς τον Λευκό Οίκο και η αγάπη τους για την ιστορία εξασφάλισαν τη μακροχρόνια συντήρηση του κτιρίου στο οποίο υπηρετούσαν και ζούσαν.

Με παρόμοιο τρόπο, τα έργα που έχω επιβλέψει τα τελευταία τέσσερα χρόνια είναι αυτά που πιστεύω ότι όχι μόνο θα διατηρήσουν την κληρονομιά του αλλά θα ενισχύσουν την εμπειρία της ομορφιάς και της σοβαρότητάς του για τις επόμενες γενιές» ανέφερε μεταξύ άλλων.


Κλείσιμο

Ειδήσεις σήμερα

Νέο βίντεο - ντοκουμέντο με τον ξυλοδαρμό του σταθμάρχη στο μετρό Ομονοίας

Σοφία Μπεκατώρου: Δεν είμαι η μόνη αθλήτρια που κακοποιήθηκε

Μεταναστευτικό: 80% λιγότεροι μετανάστες το 2020
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης