Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Δύο συλλήψεις από την αστυνομία

Εκκενώθηκε το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης - Δύο συλλήψεις από την αστυνομία

Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung, δύο άνθρωποι έχουν συλληφθεί επειδή είχαν σχέση με την ύποπτη αποσκευή, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «απειλή για βόμβα»

38088990-9155077-image-a-36_1610824007666
Σε κατάσταση συναγερμού τέθηκε το βράδυ του Σαββάτου το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, το μεγαλύτερο στη Γερμανία, καθώς εντοπίστηκε από τις Αρχές μία ύποπτη αποσκευή. Η αστυνομία προχώρησε σε επιχείρηση εκκένωσης μέρους του αεροδρομίου, ενώ έκλεισε και τον σιδηροδρομικό σταθμό του.

Σύμφωνα με την Frankfurter Allgemeine Zeitung, δύο άνθρωποι έχουν συλληφθεί επειδή είχαν σχέση με την ύποπτη αποσκευή, η οποία χαρακτηρίστηκε ως «απειλή για βόμβα», ενώ η αστυνομία κυνηγά και ένα τρίτο άτομο. Εξαιτίας του συμβάντος υπήρξαν καθυστερήσεις σε ορισμένες πτήσεις.

Την ίδια ώρα η Deutsche Welle μετέδωσε ότι η εγκαταλελειμμένη αποσκευή αποδείχθηκε ακίνδυνη. Παρ' όλα αυτά οι Αρχές ερευνούν το συμβάν. Μάλιστα νωρίτερα υπήρξαν και αναφορές για έναν ένοπλο άνδρα εντός του αεροδρομίου.


Νωρίτερα, φωτογραφία που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχνε αστυνομικό να σημαδεύει με το όπλο του άντρα ξαπλωμένο στο πάτωμα. 

Κλείσιμο
38088992-9155077-image-m-38_1610824020858


Οι Αρχές προχώρησαν σε δύο συλλήψεις, ενώ μέσα ενημέρωσης μιλούσαν και για αναζήτηση τρίτου εμπλεκόμενου προσώπου στην υπόθεση.

Η αστυνομία του αεροδρομίου έγραψε στο Twitter ότι ερευνούσε μια εγκαταλελειμμένη αποσκευή, η οποία αποδείχτηκε ασφαλής.

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τις καταγγελίες Μπεκατώρου για τη σεξουαλική παρενόχληση  

Παρέμβαση της Εισαγγελίας για τις καταγγελίες Μπεκατώρου

Τι λέει ο Αριστείδης Αδαμόπουλος για τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης