Φον ντερ Λάιεν για νέο πρόεδρο ΗΠΑ: Τέσσερα χρόνια περιμέναμε αυτή τη στιγμή!

Φον ντερ Λάιεν για νέο πρόεδρο ΗΠΑ: Τέσσερα χρόνια περιμέναμε αυτή τη στιγμή!

Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, απευθύνοντας χαιρετισμό για την έναρξη του συνεδρίου του CDU είπε επίσης ότι είναι δηλωμένοι ευρωπαϊστές και οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία του κόμματος

23660963
Την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι και οι τρεις υποψήφιοι για την ηγεσία του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU) είναι «δηλωμένοι ευρωπαϊστές» εξέφρασε η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, απευθύνοντας χαιρετισμό για την έναρξη του συνεδρίου του CDU.

Η κυρία φον ντερ Λάιεν, η οποία ανήκει στο γερμανικό Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα, επαίνεσε την Καγκελάριο 'Αγγελα Μέρκελ και την γερμανική κυβέρνηση για την συμβολή της τους τελευταίους μήνες από την προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ. «Το τι προσέφερε η Γερμανία, μπορούμε πραγματικά να το δούμε. Είμαστε πιο δυνατοί όταν είμαστε ενωμένοι», τόνισε η Πρόεδρος της Κομισιόν και επιφύλαξε ιδιαίτερη μνεία στην ανάληψη την επόμενη εβδομάδα των καθηκόντων του νέου Προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν: «Την επόμενη εβδομάδα, ο Τζο Μπάιντεν θα είναι ο νέος αμερικανός Πρόεδρος. Πολλοί από εμάς περιμέναμε τέσσερα χρόνια για αυτή τη στιγμή», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι η ΕΕ θέλει μια νέα αρχή στις σχέσεις με τις ΗΠΑ, μεταξύ άλλων στα θέματα προστασίας του κλίματος.

Ειδήσεις σήμερα

Λιανεμπόριο - Άνοιγμα καταστημάτων: Δείτε αναλυτικά πώς θα λειτουργήσουν από τη Δευτέρα

Κορωνοϊός: Στα 610 τα νέα κρούσματα - 319 οι διασωληνωμένοι, 34 θάνατοι

Χωρίς τέλος το θρίλερ στην Αιτωλοακαρνανία: Ανακάλεσε την ομολογία του ένας εκ των δραστών της φονικής ληστείας 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης