Ο Μπολσονάρου ο τελευταίος ηγέτης της G20 που συγχαίρει τον Μπάιντεν

Ο Μπολσονάρου ο τελευταίος ηγέτης της G20 που συγχαίρει τον Μπάιντεν

Καθυστερημένα συγχαρητήρια - Ο Βραζιλιάνος πρόεδρος συνεχάρη τον Τζο Μπάιντεν την ίδια ημέρα με τον Βλαντίμιρ Πούτιν

Ο Μπολσονάρου ο τελευταίος ηγέτης της G20 που συγχαίρει τον Μπάιντεν
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας, Ζαΐχ Μπολσονάρου, συνεχάρη επιτέλους τον εκλεγμένο πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, για τη νίκη του στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Μετά την ιδιαίτερα θερμή σχέση, την οποία είχε με τον Ντόναλντ Τραμπ, καθώς παρουσίαζαν σύμπλευση στις περισσότερες πολιτικές θέσεις, ο Μπολσονάρου είπε ότι είναι «έτοιμος να συνεργαστεί» με τον Μπάιντεν. 

Με τη σημερινή του ανακοίνωση στην οποία εξέφρασε τις «καλύτερες ευχές» του στον Μπάιντεν, ο Μπολσονάρου έγινε ο τελευταίος ηγέτης των χωρών μελών της G20 που συγχαίρει τον Δημοκρατικό εκλεγμένο πρόεδρο, την ίδια μέρα με τους ομολόγους του, τον Ρώσο Βλαντίμιρ Πούτιν και τον Μεξικανό Αντρές Μανουέλ Λόπες Ομπραδόρ.

Ειδήσεις σήμερα

Μητσοτάκης: Τις επόμενες ημέρες υπογράφουμε τη συμφωνία για τα Rafale

Κορωνοϊός: Στα 1.240 τα νέα κρούσματα - 98 θάνατοι

Σταύρος Νιάρχος - Ντάσα Ζούκοβα: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

Δείτε Επίσης